Todorov1914 4 #1 Публикувано 12 Януари, 2021 Днес като падна снега разбрах, че на задното стъкло реотаноте не работят и снега не се изчисти изобщо отзад, къде да търся проблема колата е сивик 1.8 бензин, също така не съм и сигурен и за огледалата дали им работи нагревателя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
А. Д. 80 #2 Отговорено 14 Януари, 2021 Бушон като за начало. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #3 Отговорено 14 Януари, 2021 За начало да бушон. От едно копче ли включваш и задното сгъкло и огледата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Todorov1914 4 #4 Отговорено 14 Януари, 2021 Да, от копчето на таблото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dinko833 4 #5 Отговорено 25 Януари, 2021 Следя и аз имам същия проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #6 Отговорено 25 Януари, 2021 Трябва да се провери самия реотан,може да има прекъсване накъде и тогава няма да работи. Ако не можети сами при еладжия,и проблема ще се намери. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове