Jump to content

dinko833

Фен
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

4 Neutral

Относно dinko833

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    Civic 8
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Svilengrad

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Нищо не може да се направи за по добрата возия освен 16 джанти с по-спуснати гуми и тва е, аз направих същата грешка купих колата без да се бях качвал на сивик 8 и сега ще си карам лагерната количка.
  2. Преди една седмица си купих kumho ecowing es31 91h 205 /55/16 на 85лв бройката чисто нови, ами за тея пари са перфектни.
  3. Междуболтово разстояние ти 5×114.3 а централния отвор ти е 64.1, всички джанти с по голям отвор стават но трябва да слагаш втулки.
  4. Няма проблеми с паленето мисля че подгрева ми работи реотанчето си светва и гасне след това, мислиш ли че след като е махнат dpf-a физически дали е пипана и от към конски сили и въртящ момент щото аз си нямам никъква идея? А направи ми впечатление че и пръскалата на фаровете не работят.
  5. Моят Сивик дойде от Австрия с премахнат dpf, и круиза ми не работи, имате ли идея как мога да го оправя?
  6. Ми виж разгледай се за Италианка, ама мани го тва 1.4 гледай за 1.8мотора.
  7. Аз купих Австриика преди 2 месеца, има малко ръжда но не фрапантно, лятото мисля да я зачистя и грундирам.
  8. Виж ся никъде не писах че не ми харесва, просто попитах дали мааааалко по добре има начин да вози и вярвай ми с 16 е в пъти по добре, тва беше питането ми благодаря за помошта на всички все пак грешката беше в гумаджията. ХАХА
  9. Пич само да ти обясня, понеже помолих за съвет а ти нещо се опитваш да ме нападаш че Сивика го купих с джанти 18 високи на 40 и ми беше ясно защо вози"стегнато", сега с 16-те е отлична.
  10. Пичове проблема беше че смених гумите и гумаджията който ги монтира явно му е повреден манометара и ги наблъскал на 3.2 атмосфери, яко блъскане ви казвам сега са на 2.4 и всичко е наред благодаря на всички все пак. 😀
  11. Е те гумите са стандартните 205 55 16 но пак доста си тръска, да сменя окачването ли незнам...
  12. Дайте идея как на накарам сивик 8 генерация да вози малко по- меко, сложих 16 с по високи гуми но пак не е много добре.
×
×
  • Създай нов...