kalintry 195 #1 Публикувано 7 Януари, 2021 Честит Имен Ден на всички именници! Да са живи и здрави! Честит Имен Ден и на нашия си Иван @fenabg Здраве и късмет, да илядиш дано във всяко отношение, изключая задължения! НАЗДРАВЕ! Off Topic И да пропишеш пак във форума... p. s. Моля модератор да го тагне Фена (или там както се казва, че имаме сблъсък на човека с технологиите)... 2 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6202 #2 Отговорено 7 Януари, 2021 Фанката е голям Иван - има място в сърцето му (и в гаража) за мнозина! Като ни прости, ще пропише. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #3 Отговорено 8 Януари, 2021 Бъдете здрави и успешна година . Аз не съм Господ за да прощавам , а и няма за какво 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #4 Отговорено 8 Януари, 2021 Честит имен ден на патерица и от мен! Станахме трима, а има и рима. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове