dragnev 0 #1 Публикувано 6 Януари, 2021 Здравейте колеги искам да попитам за халогените. Понеже имам само една врътка(копче) за пускане на халогените която е на лоста с фаровете и светят само отзад търсих друго копче да ги пусна, но не намерих на таблото ми свети индикация само оранжева за задните халогени и няма индикация за предните който не светят проверих всички релета и предпазители под волана и капака и всичко си е ок та въпроса ми е как се сменя крушката и дали проблема не е някъде в окабеляването благодаря за помоща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kaloian311 18 #2 Отговорено 7 Януари, 2021 (Редактирано) На лоста за мигачите трябва да имаш две означения .Ако имаш още въпроси може и на Л.С. Редактирано 7 Януари, 2021 от kaloian311 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ruil4o 54 #3 Отговорено 7 Януари, 2021 Аз имам отделно копче за предните халогени. Намира се до копчето за управление на огледалата. Едно продълговато. А задните светлини за мъгла се включват от врътката на лоста за мигачите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Лазарини 4 #4 Отговорено 7 Януари, 2021 Крушките на халогените се сменят доста трудно на место, ако изобщо могат да се сменят без да се сваля бронята... Иначе смъкваш бронята и сменяш.... Но първо провери дали проблема ти е от крушките, защото аз имах същия зор и проблема се оказа от някаква връзка, която се намирала между двата халогена, но за това ми сваляха бронята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgi Mihov 0 #5 Отговорено 8 Януари, 2021 Ако завъртиш копчето напред-ти се включват халогените,ако завъртиш назад- ти се включва светлината за мъгла отзад. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ruil4o 54 #6 Отговорено 8 Януари, 2021 Явно зависи коя година е колата. При мен 2001 си има отделно копче на таблото за предните халогени. Сменял съм крушки на предните халогени и при мен не се сваля бронята, само сваляш фарчето и вадиш крушката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgi Mihov 0 #7 Отговорено 8 Януари, 2021 (Редактирано) Моето лостче е като на снимката на колегата @kaloian311 ,фейслифт Редактирано 8 Януари, 2021 от Georgi Mihov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragnev 0 #8 Отговорено 8 Януари, 2021 Нямам копче нито до бутоните за огледалата книто на лоста за светлините Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lelemale13 47 #9 Отговорено 8 Януари, 2021 А халогените свързани ли са за инсталацията на колата, да не е сменена бронята тук, често докарват коли с удар и тук ги правят.Изпратено от моят Redmi 3 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kaloian311 18 #10 Отговорено 9 Януари, 2021 Ако колата ти е фейса и ти се занимава мога да ти дам лостче за проба дали ще ти тръгнат халогените. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 154 #11 Отговорено 9 Януари, 2021 Колата стоково е само със заден фар за мъгла. Ако има предни фарове за мъгла, някой ги е слагал допълнително и трябва да се пита този човек (преден собственик) как е преправена инсталацията и как се включват, защото стоково няма. Така, че и да се смени листчето на волана едва ли ще се включат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове