Jump to content

Georgi Mihov

Фен
  • Мнения

    23
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Georgi Mihov

  • Ранг
    Начинаещ
  • Рожден ден 28.04.1982

Profile Information

  • Кара
    Honda Civic 7th GEN
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Пловдив 0887597385-Жоро

Contact Methods

  • Skype
    kaman4eto

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Здравейте колеги, Продавам си автомобила(Honda Civic 1.6 VTEC Sport -март 2006година-7-ма генерация -facelift), за който съм полагал много грижи поради нужда от по-голям. Колата е с регистрирана газова уредба-вписана в талона(с 40л бутилка). По колата са правени следните неща: -сменени предни амортисьори и пружини -сменени предни дискове и накладки -сменен изпарител на газовата уредба -рециклирана рейка -bi-xenon фарове -Herz премиум музика+мултимедиа Pioneer(с bluetooth + опция за камера за задно виждане) , Парктроник, Type R крило. Към колата вървят и 4 зимни гуми. Има леки козметични забележки. Колата е в Пловдив. Кара се всеки ден и може да се види след 17: 30ч. Цена :6500 лв
  2. Моята не скърца ,а тропа като стрелба с автомат е отпред от ляво ,когато се движа по паваж или неравен път.
  3. Бихте ли ми казали къде в Пловдив са ви рециклирали рейките.И ако може някакъв контакт. Благодаря предварително.
  4. Моето лостче е като на снимката на колегата @kaloian311 ,фейслифт
  5. Ако завъртиш копчето напред-ти се включват халогените,ако завъртиш назад- ти се включва светлината за мъгла отзад.
  6. Здравей колега, аз съм с https://pioneer.bg/car-audio/multimediyni-sistemi-za-avtomobili/multimedia-pioneer-dmh-g220bt и съм много доволен. Има си Bluetooth(Audio Streaming) ,USB и можеш да си вържеш камера. Би ли сложил после снимки,за да покажеш къде са ти поставили камерата.
  7. Имаш т.нар. Launcher - за по-добър старт!
  8. Здравейте колеги, Искам да попитам задължително ли е при смяна на гарнитура на глава да се шлайфа самата глава? Благодаря предварително за отговорите.
  9. Газта беше от Лукоил-найстина имах чувството ,че не върви както трябва. След това сложиш от Ромпетрол(след препоръка от мой колега) и имаше усезаема промяна във вървенето и работата на колата. Има вероятност и филтъра да се е задръстил от кофти газ.
  10. Здравейте колеги и за Много Години. Имам следния проблем с моята Хонда 7-ма генерация. Колата ,когато е на газ като стигне 4000 оборота и все едно се включва лънча(и на 1-ва, 2-ра и 3-та предавка пробвах)датчика за газта почва да пиука (все едно свършва газта)и превключва на бензин. Не го прави постоянно, но е дразнещо.Според вас проблема газаджийски ли е или нещо друго се е прецакало .Мерси предварително.
  11. Да светва и угасва след секунди! Значи всичко е наред и само ми се въртят някакви мишки в главата! Почистих Vtec-a имаше нагар.Сега колата върви малко по-добре.
  12. Това ,че е D16V1 къде мога да го видя
  13. Бензин от Газпром,Газ от Газпром и Лукоил.Доста често я зареждам,защото доста я карам Ръчкам я на бензик ,когато е!
  14. Колата е 2005г Декември и да D16v1 е
  15. Здравей колега, като купих колата преди 1 месец VTEC-а го усещах доста особено на 2-ра предавка.( направо ме дърпаше назад към седалката-може и да си внушавам( Butterfly effect ) П.С. аз мисля,че VTEC се включваше след 4500 оборота ,но не съм 100% сигурен!
×
×
  • Създай нов...