Videnov-CRV 4 #1 Публикувано 3 Януари, 2021 (Редактирано) Здравейте и за много години , значи премахнаха ми уж дпф преди 4 месеца и го извадиха, но вчера пак светна. Не влиза в авариен режим но свети, та мисълта ми е трябва либда се махнат датчиците за температура или само със софтуера стига, че нз какво да я правя вече благодаря предварително, колата е црв III 2,2 140 коня Редактирано 3 Януари, 2021 от Videnov-CRV Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 497 #2 Отговорено 3 Януари, 2021 Моите са си там мисля. Би трябвало да са ти я ремапнали да ги лъже обаче. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Videnov-CRV 4 #3 Отговорено 3 Януари, 2021 Мда странно е нямаше проблеми и сега ми светна да мине регенерация , ама без удивителната . Ще пробвам да го изтрия ако не освен да ги търся . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1550 #4 Отговорено 3 Януари, 2021 Quote Здравейте и за много години , значи премахнаха ми уж дпф преди 4 месеца и го извадиха, но вчера пак светна Потърси тези които са го направили,все пак те трябва да знаят отговора на тези твои терзания. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1260 #5 Отговорено 3 Януари, 2021 (Редактирано) +1 Абсолютно! Тука има нещо гнило, или колегата са го излъгали или е поискал да мине тънко и аматьорите са оакали нещата. Редактирано 3 Януари, 2021 от Митко Йотов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Videnov-CRV 4 #6 Отговорено 3 Януари, 2021 Мне 400 лева ми искаха дадох ги и така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 497 #7 Отговорено 3 Януари, 2021 преди 4 минути, Videnov-CRV написа: Мне 400 лева ми искаха дадох ги и така Бягай при тях, това е цена за добър ремап. Не трябва да светят лампи и да имаш каквито и да било индикации за проблем. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksi 75 #8 Отговорено 4 Януари, 2021 За много години, живи и здрави да сте всички и много безаварийни километри/мили (в зависимост какво пише на километража )! Не шашкайте чак толкова човека, нищо страшно няма, просто ще му сложат нов софтуер (без да си търси филтъра) и всичко ще се оправи. Няма нужда да се махат датчици, просто буксите им се откачат. За цената не бих казал, че е ниска особенно ако си е оствил и филтъра и не е искал след премахването да качва коне. Жалко, че не е успял да го спаси този филтър, но пък проблемите му са решени за винаги (или по-скоро ще ги реши с последващото посещение)! Със здраве и само напред! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове