Todorov1914 4 #1 Публикувано 20 Декември, 2020 Някой може ли да каже къде се намира тоя горивен филтър на 1.8 140к.с бензин, който го е сменял и да знае къде се намира, трудна ли е сменята, гледах клипове едните разглабят подлакътника и там някъде долу е горивния филтър, гледах друг клип махат кората на багажника, немога да разбера на тоя модел хечбека къде се намира и който е сменял да даде идеи и съвети на колко км трябва да се сменя? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
advokata 7 #2 Отговорено 24 Януари, 2021 (Редактирано) Колега успя ли да го намериш, че и на мен ми стана интересно къде е за да го сменя превантивно, че скоро сменях маслото и ми се иска и горивния филтър да сменя. И аз съм с 1.8 140к.с бензин Редактирано 24 Януари, 2021 от advokata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #3 Отговорено 26 Януари, 2021 Не знам дали има смисъл да се сменява горивния филтър на 1,8 бензин. Някои бензинови дори нямат филтър. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 785 #4 Отговорено 26 Януари, 2021 По книжка бензиновия се сменя на всеки 120 000км., при нашите модели е под средната конзола, трябва да се свали подлакътника. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CiVic8GEN 1 #5 Отговорено 2 Февруари, 2021 On 1/26/2021 at 10:19 AM, Rakeem said: По книжка бензиновия се сменя на всеки 120 000км., при нашите модели е под средната конзола, трябва да се свали подлакътника. Колега можеш ли да дадеш препратка към клипче, да покажа на майсторите 😄 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 785 #6 Отговорено 2 Февруари, 2021 В предната долна и задната долна част(от двете страни) има капачки, зад тях са болтовете, които държат конзолата, след това с две ръце се разтварят страничните пластмаси в долната предна част и се вдига, този на клипа не го прави правилно(вдига първо отзад). 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Todorov1914 4 #7 Отговорено 5 Февруари, 2021 (Редактирано) Как може на такова тъпо място да сложат това, но аз от клипа освен горивната помпа и това малко бяло филтърче друго не виждам, а аз си представях някакъв по голям горивен филтър, също така майстори ми казаха да не се занимавам да го сменям, защото е голяма занимавка и отделно няма да има никаква разлика, аз съм навит, но не бих се занимавал аз с това понеже не мога , а тук във Велико Търново няма големи майстори на Хонди, дето се вика и тия реглажи на клапаните няма къде да ги направят.... Редактирано 5 Февруари, 2021 от emod Не цитирай предходния пост! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 785 #8 Отговорено 5 Февруари, 2021 Филтърът е сложен там, защото там е резевоара, а резервоара са го сложили там, за да се радваме на огромното багажно пространство. Няма нищо сложно в демонтажа на централната конзола и на филтъра, можеш и сам да си го смениш, не му се плаши, всичко е 'плъг енд плай'. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Todorov1914 4 #9 Отговорено 5 Февруари, 2021 Преди 1 час, Rakeem написа: Филтърът е сложен там, защото там е резевоара, а резервоара са го сложили там, за да се радваме на огромното багажно пространство. Няма нищо сложно в демонтажа на централната конзола и на филтъра, можеш и сам да си го смениш, не му се плаши, всичко е 'плъг енд плай'. Мерси колега, мине ли зимата ще се пробвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове