Krasimir St. 0 #1 Публикувано 17 Декември, 2020 (Редактирано) Здравейте колеги, дали някой може да подскаже, на мястото от снимката дали е имало бутони или просто предишния собственик е проявил "творчество"! .....ако е първото(макар да се съмнявам), дали можете да ме насочите към мястото където може да се оправи, и съответно ако е изобретение на предишния собственик, дали мога да взема от нъкъде капачете(имитация на копчета) или нещо по-читаво, че в момента е с една черна лепка и е отвратително!(всеки път като се качвам в колата и погледа ми е там ) Втория ми проблем е уплътнението на шофьорската врата. При малко по-високо скорост(примерно 100+)започва да се чува едно дразнещо съскане и шумолене......пробвах да ги мажа всичките със силикон за уплътнения, но май само влоших нещата! Благодаря предварително на всички отзовали се! ПП: извинявам се ако темата не е в подходящия радел на форума! Редактирано 17 Декември, 2020 от Krasimir St. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 475 #2 Отговорено 17 Декември, 2020 Ужас, мисля, че е някакъв вид "творчество", може да измериш и да пробваш да сложиш нещо такова. US $4.21 13%OFF | 12V 24V Dual USB Car Charger LED Voltmeter Socket Auto Adapter For Honda CIVIC CROSSTOUR CRV ODYSSEY https://a.aliexpress.com/_B1yKZt 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Julian Voinov 15 #3 Отговорено 18 Декември, 2020 За съжаление определено е "Творчество"! Изпратено от моят Mi 9T Pro с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tanas4o_ 86 #4 Отговорено 18 Декември, 2020 "творчество" твърдо. Това за волтметъра е идея, или пък цяло капаче от морга като това дето е до бутона за изключване на VSA. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasimir St. 0 #5 Отговорено 19 Декември, 2020 Здравейте, Благодаря много за отговорите и предложенията! (със сигурност ще се възползвам) .....А дали има някакво решение на проблема с уплътненията на вратата?......(странно, може би само аз го имам като проблем!)..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове