Jump to content

Krasimir St.

Фен
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

0 Neutral

Относно Krasimir St.

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    CRV-3
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Sofia
  1. Здравейте, Благодаря много за отговорите и предложенията! (със сигурност ще се възползвам) .....А дали има някакво решение на проблема с уплътненията на вратата?......(странно, може би само аз го имам като проблем!).....
  2. Здравейте, Да, това са цени за частите......благодаря за съвета, ще погледна дали и 4-те са за смяна..... Напълно съм съгласен, ама явно без тях не може! Благодаря за съвета, ще го имам в предвид! Може ли да попитам това колега от форума ли е, сервиз или...... !
  3. Здравейте, благодаря за отговорите Ви! питах днес кое колко ще струва и: смяна масло скоростна кутия (автоматик) - 230 прашници - 118x4 оригинални ; (40х4 не оригинални) бензинов(горивен) филтър - 280 ....."лекинко" ми идва нанагоре, но ще го преспя и утре май ще се обадя на човека да поръча частите! ПП: до колко знам ЮбиКо работят само със собствени части!(от тях се печели, но не ги упреквам...)
  4. Здравейте колеги, дали някой може да подскаже, на мястото от снимката дали е имало бутони или просто предишния собственик е проявил "творчество"! .....ако е първото(макар да се съмнявам), дали можете да ме насочите към мястото където може да се оправи, и съответно ако е изобретение на предишния собственик, дали мога да взема от нъкъде капачете(имитация на копчета) или нещо по-читаво, че в момента е с една черна лепка и е отвратително!(всеки път като се качвам в колата и погледа ми е там ) Втория ми проблем е уплътнението на шофьорската врата. При малко по-високо скорост(примерно 100+)започва да се чува едно дразнещо съскане и шумолене......пробвах да ги мажа всичките със силикон за уплътнения, но май само влоших нещата! Благодаря предварително на всички отзовали се! ПП: извинявам се ако темата не е в подходящия радел на форума!
  5. Здравейте, като тотален новак, може ли да попитам, изисква ли много работа смяната на тези така наречени "прашници"! В смисъл, ако няма друг проблем по ходовата част, заслужава ли си само заради тях разглобяването!....смятам да откарам колата за смяна на горивен филтър и масло на скоростна кутия, та дали да го съчетая и със смяна на прахоуловители!......мисля да ползвам услугите на ЮбиКо. Благодаря предварително!
×
×
  • Създай нов...