Fen8 25 #1 Публикувано 4 Декември, 2020 Здравейте , някой знае ли дали машинките на предните 2 врати за ел стъклата стават и от други модели, примерно хеча или 5-та версия ? Пробвах 2 пъти ремонт, единия път майстор 40лв само за шофьорската платих, изкараха лятото и пак се развалиха. Благодаря ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nunezz 22 #2 Отговорено 5 Декември, 2020 Не знам стават ли, но като ги почистиш с WD 40 и после ги смажеш, стават като нови. Аз се родих. Като си вземеш, пробвай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1575 #3 Отговорено 5 Декември, 2020 @nunezz на твоята англичанка и на японката хеч с 3 врати механизмите за стъклата са т.нар. "ножица", докато на седана мисля, че механизмите са с въжета. @Fen8 aко съм прав, това означава, че не можеш да ползваш механизъм от друг модел 6-та генерация, а само от седан. За другите генерации не знам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fen8 25 #4 Отговорено 14 Декември, 2020 Благодаря , човека които питах и той това ми каза , ама мисля спомена че май стават 5-та седан но не съм сигурен. Tака или иначе ще изчакам лятото да ги отварям и тогава ще питам отново, ако трябва и ще взема за проба 2-3 различни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Executor 49 #5 Отговорено 15 Декември, 2020 На твоите какво им се разваля ? Зъбите ли се чупят или излиза централния болт(нит). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове