CRV newbie 0 #1 Публикувано 18 Ноември, 2020 Здравейте! Имам въпрос към онези, които са имали вземане-даване с SRS-централи. Налага се да я сменя на моята Honda CRV III 2.2i-cdti, 2007. По каталог номерът на централата за този модел е 77960-swa-s214-m4. Звънях къде ли не, но точно този номер не е наличен. На много места ми предложиха модул от същия модел CRV, но с номер, различаващ се с една буква (G214 вм. S214). В сервиза ми отговарят уклончиво - може да стане, но може и да не стане... Моля някой, който се е сблъсквал с подобен казус, да сподели опита си - дали би проработила системата с различния номер на централата. Предварително благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
desap 22 #2 Отговорено 21 Ноември, 2020 (Редактирано) Колега, това “централа” модула ли е? 😀Ако е така, вземане даване с srs модула имах преди няколко месеца. Обажда ли се в сервиза на Bultraco? Моята е 2008. Модулът се оказа се гаранционен - 15 години от годината на производство. Смениха ми го с нов безплатно. Струва си да се пробваш дали твоят е в гаранция. Редактирано 21 Ноември, 2020 от desap 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CRV newbie 0 #3 Отговорено 22 Ноември, 2020 Благодаря за отговора и за препоръката! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mladm 11 #4 Отговорено 16 Февруари Здравейте. Ще отворя отново въпроса, тъй като не мога да го сменя този модул гаранционно, а и не намирам никъде такъв модул - със същия номер. Надявам се, че някой знае нещо по въпроса - възможно ли е да се постави модул с друг номер и въобще какви са вариантите за смяна на неработещия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Steve Vai 5 #5 Отговорено 19 Февруари (Редактирано) И при мен работата отива натам - нов модул! Аз също съм с изтекла гаранция. В Бултрако ми казаха, че струва около 1000 лв и за капак се чакало повече от година за доставка! Просто ме разби! Идеите и съветите за алтернативен вариант биха били меко казано много ценни! Редактирано 19 Февруари от Steve Vai Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mytanta 46 #6 Отговорено 20 Февруари Тези модули се ремонтират,няма нужда от нов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Steve Vai 5 #7 Отговорено 20 Февруари (Редактирано) Това е страхотно,! Кажи кой и къде би могъл да ги ремонтира. Редактирано 20 Февруари от Honda_Z Моля, не цитирайте цялото предходно мнение! По презумпция се предполага, че отговаряте на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mytanta 46 #8 Отговорено 20 Февруари (Редактирано) Николай 0876636405 Редактирано 20 Февруари от mytanta 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Steve Vai 5 #9 Отговорено 20 Февруари Благодаря, колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове