xfls 22 #1 Публикувано 19 Октомври, 2020 Здравейте, от известно време имам едно доста дразнещо дрънчене/резониране околко 2100 оборота, без значение с каква скорсот карам. Ламарините околко катализатора се поизгнили и сложих 3 скоби за водни съединения околко него, но няма абсолютно никаква промяна. Проблемът е абсолютно всъщия като в това видео: линк Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1552 #2 Отговорено 20 Октомври, 2020 Снимай как и къде си ги сложил тези скоби,тези ламарини около катализатора махна ли ги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xfls 22 #3 Отговорено 20 Октомври, 2020 Ето снимка: https://www.dropbox.com/s/ft5az4jgcsarlcy/IMG_20201020_113848.jpg?dl=0 Може би е по-добре крайние да са доста по-навън. Ламарините не са махнати. Имат скъсвания отзад околко болтовете, които държат самите ламарини. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1552 #4 Отговорено 20 Октомври, 2020 Махаш тея скоби,моята беше изгнила горната махнах я и така карам. Quote Имат скъсвания отзад околко болтовете, които държат самите ламарини. Там ти дрънчи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #5 Отговорено 21 Октомври, 2020 (Редактирано) И при мен го има същия звук само че при 1800-1900 оборота. Нямам катализатор и ламарини. От къде може да е? Редактирано 21 Октомври, 2020 от swakke Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1572 #6 Отговорено 21 Октомври, 2020 Колкото и да помагат форумите, "козата си сака пръч". Дори и след 234567 онлайн мнения, пак може да дрънчи. Не съм ясновидец, автомонтьор съм. Ако ми докараш колата, ще пробвам дали дрънчи само в движение или и на място. Ще й направя един драйвтест, ще я кача на подемника, и като си тръгнеш вече няма да дрънчи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xfls 22 #7 Отговорено 21 Октомври, 2020 Преди 20 часа, CARPERA написа: Махаш тея скоби,моята беше изгнила горната махнах я и така карам. Там ти дрънчи. Горната се оказа по-изгнила и при мен. Двете са махнати и вече липсва въпросното дрънчене. Явно скобите не са успявали да ги придържат достатъчно. Ще погледна след по-продължително каране дали не се нагрява купето повече от допустимото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legend91 141 #8 Отговорено 21 Октомври, 2020 11 hours ago, swakke said: при мен го има същия звук Разбито гърне поради липсата на катализатор. Все още не се е доразбило за да дрънчи постоянно. И аз го имам и карам така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове