Shimmyk 0 #1 Публикувано 23 Септември, 2020 Здравейте колата е 2008 2.0 бензин автомат има газово Принс Проблема е сутрин на студен мотор паля, тръгвам и след 200 метра колата изгасва. Въртя ключа, пали и продължавам безгрижно до края на деня. Получава се ако не я карам 1 ден примерно, ако всеки ден се движи проблема го няма. Моля, дайте някакви насоки ако сте се борили с това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #2 Отговорено 23 Септември, 2020 Има ли чек енджин лампа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shimmyk 0 #3 Отговорено 23 Септември, 2020 Не, не светва грешка. Акумолатора е нов, динамото е сервизирано. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slavko 36 #4 Отговорено 24 Септември, 2020 На газ или на бензин го прави...пробвай ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Shimmyk 0 #5 Отговорено 24 Септември, 2020 Пали на бензин и мисля при прехвърлянето на газ всичко спира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #6 Отговорено 24 Септември, 2020 Ако е така потърси газаджия да провери какво се случва. Пробвай да покараш само на бензин да видиш прави ли го. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1511 #7 Отговорено 24 Септември, 2020 4 hours ago, Shimmyk said: Пали на бензин и мисля при прехвърлянето на газ всичко спира Това е много важно уточнение,търси газйджия да виде настройките,и обслужи газовата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bocko87 0 #8 Отговорено 26 Септември, 2020 Реши ли си проблема колега ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Etnonatu®e 2 #9 Отговорено 12 Октомври, 2020 Същата кола,със същия ГИ,имам абсолютно същия проблем,но само когато паднат температурите под 15 градуса.Или гасне напълно,или аха да изгасне.Не светят чекове, филтрите ги сменям редовно,но проблема си остава.Изпратено от моят XQ-AT51 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1511 #10 Отговорено 12 Октомври, 2020 (Редактирано) Ако гасне когато прехвърля на газ,това са настройки на газаджията. Отивай да я донастроят. Редактирано 12 Октомври, 2020 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Etnonatu®e 2 #11 Отговорено 16 Октомври, 2020 Ако гасне когато прехвърля на газ,това са настройки на газаджията. Отивай да я донастроят.От Стара Загора съм,никъде тук бе успях да открия газаджии които имат диагностика на Prince ...Изпратено от моят XQ-AT51 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slavko 36 #12 Отговорено 16 Октомври, 2020 Преди 2 часа, Etnonatu®e написа: От Стара Загора съм,никъде тук бе успях да открия газаджии които имат диагностика на Prince ... Изпратено от моят XQ-AT51 с помощта на Tapatalk Виж корекциите на бензин и на газ от там ще се разбере как работи и как са настройките, виж и ъгъла на дроселовата клапа, намери един ELM или някои които има сравнително прилична диагностика...не е необходимо да е точно на Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1511 #13 Отговорено 16 Октомври, 2020 Разходи се до Пловдив все има някой газаджия с софт за Prins Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #14 Отговорено 18 Октомври, 2020 На 16.10.2020 г. at 13:04, Etnonatu®e написа: От Стара Загора съм,никъде тук бе успях да открия газаджии които имат диагностика на Prince ... Звънни на 0887323179, Милен се казва момчето, от Котел е и предполагам ще ти свърши работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове