IDrekov 0 #1 Публикувано 7 Септември, 2020 Добро утро, колеги! Тази сутрин опитах няколко пъти, но без успех да тръгна за работа с колата. Проблема се опитах да го намеря в интернет, но нищо не открих. Съдейки по видеото ( https://streamable.com/n8srsr ) , някой би ли могъл да ми даде съвет, случвало ли му се е, какъв е проблема и т.н. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #2 Отговорено 7 Септември, 2020 Нямаш ток. Направи това още няколко пъти , и ще търсиш после някой да прави синхронизация на компютър . Свали и зареди , или смени батерията ( акумулатор) 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #3 Отговорено 7 Септември, 2020 На същото мнение съм като колегата @docev. Ходи купи 1 акумулатор 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koszabg 20 #4 Отговорено 8 Септември, 2020 На 7.09.2020 г. at 8:34, docev написа: Направи това още няколко пъти , и ще търсиш после някой да прави синхронизация на компютър . Извинявам се за малко ООФ питането ми. Има ли някакъв лимит на опитите на запалване в това състояние и после как може да се разбере дали компютърът трябва да се синхронизира? Какви симптоми трябва да има? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cucy 54 #5 Отговорено 2 Октомври, 2020 Мисля, че няма да има проблем с компютъра, слагай новия и газ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове