Г Георгиев 0 #1 Публикувано 27 Август, 2020 Колеги моля някой ако е имал такъв проблем да сподели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #2 Отговорено 27 Август, 2020 (Редактирано) Да първо притягаш всички болтове и гайки по нея ,измиваш я и ако прокапи пак сменяш. Това го знаех за моята генерация и още след закупуването проверих липсваха две гайки и други притегнах и няма вече омаславане. Редактирано 27 Август, 2020 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г Георгиев 0 #3 Отговорено 27 Август, 2020 Смених вече 2 гарнитури,едната лепих със силикон другата не, и пак прокапва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #4 Отговорено 27 Август, 2020 (Редактирано) Ако си сигурен че е от нам значи е удрян картера и е крив. Каква марка сложи или оригинална или на Виктор Рейнц такава сложи приятел и не прокапва. Редактирано 27 Август, 2020 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г Георгиев 0 #5 Отговорено 27 Август, 2020 И двете бяха виктор рийнц,гледах картера според мен нее крив Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nupi 79 #6 Отговорено 31 Август, 2020 И при мен капе, но не му обръщам внимание. Само ми омазнява, но не ми губи масло. За смяната трябва да се демонтира генерацията нали? Това ме спира, както и липсата на канал. Те тези гарнитурки са доста смотани- на картера и на капака на клапаните. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didooo 6 #7 Отговорено 11 Март, 2021 Здравей те от къде да купя оригинална гарнитура за кратера с алуминиевите водачи,смених с един не помня марката 30лв беше прокапа сложих силикон и същата работа... Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dante866 4 #8 Отговорено 15 Март, 2021 На 27.08.2020 г. at 12:35, Г Георгиев написа: Смених вече 2 гарнитури,едната лепих със силикон другата не, и пак прокапва Здрасти колега, Аз го играх същия филм с гарнитура (VICTOR REINZ), капака на картера не е крив,изкара 2 дена и протече. Мое мнение ,че има повишено подкартерно налягане,избива от там. Все пак моята наближава да чукне 400К км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sAsKE 7 #9 Отговорено 6 Април, 2021 Може да не е гарнитура. На мен 3 ми смениха и накрая се оказа семеринг на маслената помпа. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #10 Отговорено 6 Април, 2021 На 15.03.2021 г. at 17:19, dante866 написа: Мое мнение ,че има повишено подкартерно налягане,избива от там. Все пак моята наближава да чукне 400К км. Никакъв шанс от къде ще дойде това налягане , това да не е балон . Проблема съм го описвал 100 пъти че е в маслените помпи семеринг или О-пръстен , крив и пренатеган картер . 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г Георгиев 0 #11 Отговорено 13 Април, 2021 Може ли малко инфо , че нищо не сванах. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #12 Отговорено 13 Април, 2021 1 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Г Георгиев 0 #13 Отговорено 14 Април, 2021 Мерси колега ще видя какво ще излезе и пак ще пиша Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове