Искрен 16 #1 Публикувано 6 Август, 2020 (Редактирано) Колеги някой от Велико Търново, който да препоръча сервиз, където си обслужва Хондата ? Редактирано 6 Август, 2020 от Искрен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vicente 1 #2 Отговорено 6 Август, 2020 Здравей колега , аз съм от търново и моята я обслужвам в един специализиран за японски автомобили в Габрово. Правиха ми реглаж на клапаните и съм много доволен. Заслужава си ходенето. Препратих там едни познати и останаха със същото мнение. Ако искаш пиши на лично за адрес. Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1253 #3 Отговорено 6 Август, 2020 @Vicente Колега, оставете координатите на сервиза в темата, моля. Затова са тези теми. Благодаря. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
striking 3 #4 Отговорено 6 Септември, 2020 Кой е този сервиз в Габрово колеги? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
striking 3 #5 Отговорено 8 Септември, 2020 Това е сервиза, за някой друг ако се интересува. Ходих, доволен съм. Стойно е пичага и ще ви свърши работа. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
boiskii 352 #6 Отговорено 7 Октомври, 2021 Здравейте, освен сервиза в Габрово, посочен от колегите по-горе, има ли такъв в Търново, в който да ми прегледат окачването? Транзитно съм отседнал в Търново и Габрово ми е далеч за уговорки и оставяне на колата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stivenj 35 #7 Отговорено 8 Ноември, 2021 Колеги, някой знае ли дали има сервиз в региона ,като на Ан Анстед или Ед Чайна от ,Да прорадеш колата си", майстори, които да знаят наистина ,какво правят, за Хонда или Тойота най- вече. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове