Недьо 4 #1 Публикувано 31 Юли, 2020 Здравейте днеска ходих до Бургас и като зареди газ чека светна. Аз съм от Габрово и на магистралата карах със 140 и пробвах я защото CR-V 1 го имам от 5 месеца. Върнах се със светещт чек, нещо сериозно ли е или да карам така? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1552 #2 Отговорено 31 Юли, 2020 (Редактирано) Разкачи акумулатор за 5 мин и пак го закачи. От кога не си сменял двата филтъра на газовата, смени ги ако не са. Щом е в теб от 5 мес явно не си закарам я при читава газаджия за настройки. Клапани ако не знаеш дали са регулирани направи го и, после ги прегледай между 15-20 хил тогава ще покаже но колко да го правиш. Редактирано 31 Юли, 2020 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimkaraganchev 60 #3 Отговорено 31 Юли, 2020 Иди на диагностика. Щом свети, значи е записала грешка. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Недьо 4 #4 Отговорено 1 Август, 2020 CR-V - то е нов внос от Франция, обслужена в оторизиран сервиз, като им казах задължително да регулират клапаните + 50лв газовата е чисто нова Италианска 1100лв. Снощи откачих акумулатора и чека за сега не свети. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1552 #5 Отговорено 1 Август, 2020 (Редактирано) Хубаво е както каза колегата да прочетеш грешката ,може и сам да го направиш или на диагностика. Въпреки че газовата е нова,не каза на колко хил кме, и трябва до настройки като минат определени километри. Отговора за клапаните е да настроени са,това казах и евентуално са направени стават много простотии.Важно е този двигател бързо се прецаква от недоглеждане в тази насока. Интересувай се от тази настройка на клапаните,както казах след 15 хил ги провери пак ако са наред може да увеличиш интервала на 20-25хил км. Това зависи от газовата и нейната настройка. Можеш ли да кажеш къде вързаха охлаждането на газовата. Редактирано 1 Август, 2020 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xfls 22 #6 Отговорено 4 Август, 2020 (Редактирано) В никакъв случай не продължавай да караш така без да се провери каква е причината. Ако е от лошо настроена газова, може да има неприятни последствия по калапаните/главата. Интересно ми е къде е монтирана газовата уредба? "Италианска за 1100лв" съмнително много ни напомня на моята монтирана в Ловеч, а виждам, че си от района. Редактирано 4 Август, 2020 от xfls Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1552 #7 Отговорено 4 Август, 2020 (Редактирано) Според мен колегата влезе регистрира се пусна няколко теми получи отговори ,и сега чао. А може да не е така. Редактирано 4 Август, 2020 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Недьо 4 #8 Отговорено 30 Март, 2021 (Редактирано) След проверка на чека ,дава грешка P0420 , но интересното е ,че няколко дена свети после не . Колата е с газовинжекцион . 🚙 Редактирано 30 Март, 2021 от Недьо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #9 Отговорено 30 Март, 2021 Нищо интересно няма.Трябва да се донастрои инжекциона.За съжаления при вас газаджиите са все ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове