Nickolay1 0 #1 Публикувано 28 Юли, 2020 Здравейте Колеги, Може ли някой да даде съвет къде в София мога да откарам колата за реглаж на клапани и колко би ми струвало това удоволствие ако някой го е правил скоро. Колата е Акорд 2003, 2.0 с газ. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vicente 1 #2 Отговорено 28 Юли, 2020 (Редактирано) Ако ти свърши работа в габрово,пиши. Много добър майстор на хонда. Аз имам същият двигател от 2007 на газ и съм супер доволен от него след реглащ. Редактирано 29 Юли, 2020 от Pavel_Pavlov Предходно мнение не се цитира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivailopp 291 #3 Отговорено 28 Юли, 2020 Има раздел за сервизи и магазини, погледнете го. Давам пример: Fenabg - Дупница(разстоянието не е голямо). В София - юбико, мото бокс ми идват на ум. Има и други. Цените варират 60-80 лв за услугата. Реглажът се прави на 20 000 километра когато е на газ колата,защото иначе следват някои много неприятни последици. Прави се, защото колата няма хидравлични повдигачи. Всички хонда двигатели са така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #4 Отговорено 29 Юли, 2020 Преди 11 часа, ivailopp написа: Прави се, защото колата няма хидравлични повдигачи. Всички хонда двигатели са така. Не всички. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #5 Отговорено 31 Юли, 2020 Специално за @vespa: 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #6 Отговорено 31 Юли, 2020 Off Topic Всеки може да покаже, че знае много, но дали е необходимо във въпросната тема. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове