paco_rz 3 #1 Публикувано 2 Юли, 2020 Здравейте колеги. Искам да попитам, къде е AUX входа на музикалната уредба и въобще има ли такъв? На панела има бутон CD/AUX. Става въпрос за слушане на музика от телефон или mp3 плеър с 3.5 аудио кабел.. Хондата е Акорд Executive 2004 година, 2.4 VTEC, комби.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashua 116 #2 Отговорено 2 Юли, 2020 (Редактирано) Допълнително се прекарва буксата, сваля се централната конзола, взема се модулче на принципа plug&play към CD - то от китай за 20 или съответно за 200 лева с повече функции и така... Аз си взех за 20, звука е една идея по-тих, други забележки нямам - https://a.aliexpress.com/_d6oRbqW Редактирано 2 Юли, 2020 от sashua Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paco_rz 3 #3 Отговорено 2 Юли, 2020 преди 4 минути, sashua написа: Допълнително се прекарва буксата, сваля се централната конзола, взема се модулче на принципа plug&play към CD - то от китай за 20 или съответно за 200 лева с повече функции и така... Аз си взех за 20, звука е една идея по-тих, други забележки нямам - https://a.aliexpress.com/_d6oRbqW Благодаря колега за отговора. Ако може и малко повече инфо за този plug&play кабел, какво точно да търся? Кабела специално за Хонда ли е или е някакъв универсален? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paco_rz 3 #4 Отговорено 2 Юли, 2020 Това ли е твоя кабел от линка? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashua 116 #5 Отговорено 2 Юли, 2020 (Редактирано) Да, това е точно като моя, като го купувах беше 11 долара и безплатна доставка. Възможно е понеже си с навигация да имаш проблеми, аз съм с нормално радио, проучи си нещата преди поръчване. Редактирано 2 Юли, 2020 от sashua Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #6 Отговорено 3 Юли, 2020 Преди 7 часа, sashua написа: Възможно е понеже си с навигация да имаш проблеми, аз съм с нормално радио, проучи си нещата преди поръчване. Моята е с навикация и ползвам Yatour. Проблеми нямам освен, че е малко претенциозен към флашките и наименуването на папките, но за това е писано многократно. В момента от към цена-качество май Wefa е най-насметка понеже е с вграден блутут модул за разговори и плейване на музика. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
isullivan 166 #7 Отговорено 3 Юли, 2020 Аз съм с Yatour bluetooth 2 години нямам проблеми. Идва и с микрофон и опция да си вържеш микрофон към модула за да може да го ползваш за разговори по телефона, ама аз не се занимавах. За колите с навигация май трябваше допълнителен кабел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #8 Отговорено 3 Юли, 2020 Външен CD ченджър на кола с навигация се включва със стандартната букса в комплекта, просто не се включва отдолу а отзад. Заради това се налага разкачането на цялата навигация. Бялата букса е свободна. Там се включва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Димитър Михайлов 9 #9 Отговорено 3 Юли, 2020 (Редактирано) Колега аз си взех същото, само че от олх за ~ 70лв. Като AUX-а влиза в bluetooth и така си пускам музика от тела през bluetooth. Скоро си сложих мултимедия, така че, ако не ти се чака месец от алиекспрес, мога да ти пратя моето за 50лв. Редактирано 3 Юли, 2020 от Димитър Михайлов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове