the_game443 0 #1 Публикувано 20 Юни, 2020 (Редактирано) Здравейте имам едно питане карам Хонда d14a8 със пластмасовия всмукател с кой модел мога да го сменя и трябва ли да се преработва нещо по него. Редактирано 28 Юни, 2020 от Zlatozator "Хонда сивик" не говори нищо за име на тема. Другият път бъдете по-конкретни. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #2 Отговорено 20 Юни, 2020 Преди 1 час, the_game443 написа: карам Хонда d14a8 със пластмасовия всмукател с кой модел мога да го сменя и трябва ли да се преработва нещо по него. Искаш да го смениш защото? Иначе това е отговора на въпроса ти....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #3 Отговорено 20 Юни, 2020 Всеки един от едноваловата Д серия , като си прехвърляш твоите инжектори и дросел. Единствено трябва по колектора да направиш един лек отвор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
the_game443 0 #4 Отговорено 21 Юни, 2020 Преди 12 часа, AMD написа: Всеки един от едноваловата Д серия , като си прехвърляш твоите инжектори и дросел. Единствено трябва по колектора да направиш един лек отвор. Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Executor 49 #5 Отговорено 26 Юни, 2020 Какво му има на пластмасовия ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
the_game443 0 #6 Отговорено 28 Юни, 2020 Сякаш е спукан или поне така си мисля щото има едно съскане се чува от там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #7 Отговорено 29 Юни, 2020 Преди 17 часа, the_game443 написа: Сякаш е спукан или поне така си мисля щото има едно съскане се чува от там Газово? И кога се чува въпросното съскане, като подадеш газ, или като си седи нормално на обороти? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
the_game443 0 #8 Отговорено 29 Юни, 2020 Като подам газ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zlobar4e 116 #9 Отговорено 30 Юни, 2020 Преди 11 часа, the_game443 написа: Като подам газ Еми нормално е да съска колега, дросела вкарва въздух в мотора. Другия вариант е интейка да спукан някъде и от там да дърпа по малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове