niko75 66 #1 Публикувано 14 Юни, 2020 здравейте колеги,знае ли някой къде се намира страничния сензор(airbag) на лява врата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1492 #2 Отговорено 14 Юни, 2020 Не знам, но започваме да търсим. На американките го дават зад задната врата: Като гледам схемата на европейките тук, май е на същото място (става дума за номер 6 от схемата, предполагам). 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niko75 66 #3 Отговорено 14 Юни, 2020 Mай е на бомбето на калника. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #4 Отговорено 14 Юни, 2020 Мисля че е това. Махаш уплътнението на задната врата между седалката и облегалката и ще го видиш с жълтата букса. 1 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niko75 66 #5 Отговорено 15 Юни, 2020 точно там е,днес го разглобих и буксата изглежда ок,странно ми е да се е прецакал сензора,дава ми грешка на сензора. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #6 Отговорено 15 Юни, 2020 (Редактирано) А като се сложи буксата пак и изчисти грешката пак ли излиза? Редактирано 15 Юни, 2020 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niko75 66 #7 Отговорено 15 Юни, 2020 да,светва airbag-a Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niko75 66 #8 Отговорено 29 Юли, 2020 Здравейте колеги днес смених този сензор и изглежда че се оправи за сега не отчита грешка 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niko75 66 #9 Отговорено 2 Август, 2020 След една седмица каране всичко е ОК,извода е че тези датчици могат да се прецакат.Радвам се ,че се оказа датчика а не нещо по окабеляването ,търсих и четох по други форуми и никьде не намерих някой да е имал проблеми с тоя датчик.За 10 евро от морга проблема е решен и се над́́́́́́явам на още много километри на акордeона (сега е на 332 000),поне половин милион требе да изкара. 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове