Emil_georgiev86 0 #1 Публикувано 8 Юни, 2020 Здравейте , от една седмица съм собсвеник на Хонда Crv 2009 2.0 бензин. Имам следния проблем при всяко спиране на колата на светофар, да изчакам на пешеходна се включва някакво пиукане по 4 пъти. Направо ме вбесява, някой знае ли какво е това и как се изключва. Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Zlatko81 3 #2 Отговорено 8 Юни, 2020 Здравей колега, и Честито да си я караш безаварийно! Дай малко повече информация . Само в спряло положение ли пиука? На място като запалиш пиука ли ? Лампи светят ли по таблото? Сещам се за няколко пиукащи неща в црв-то. изгасен двигател , ключ на стартера и отворена врата.... доста дразнещо и за мен не поставен колан на някой от местата , в седалките има датчици датчик от парктроника задействан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emil_georgiev86 0 #3 Отговорено 8 Юни, 2020 (Редактирано) Само когато карам и спра се случва това. Иначе нали има картинка на таблото кола и човече с три точки отзад, средната точка не свети. Дали може да е от това , предполагам е средния колан на задните седалки. Редактирано 8 Юни, 2020 от Emil_georgiev86 Допълване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #4 Отговорено 8 Юни, 2020 от задните колани не пищи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 475 #5 Отговорено 9 Юни, 2020 Абе да не е парктроника? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1497 #6 Отговорено 9 Юни, 2020 Дотук имаме пиукане, което не можем да чуем, и картинка, която не можем да видим. Ако е наистина при всяко спиране на колата, както казваш @Emil_georgiev86, не можеш ли да го запишеш на клип със звук и картина? Иначе, при наличното количество информация, мога да заключа, че ако не спираш за пешеходци - няма да имаш проблем... 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emil_georgiev86 0 #7 Отговорено 9 Юни, 2020 Сега колата е в бокса за обслужване , след като е взема ще кача клип, Но ще е след 3-4 дни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor88 27 #8 Отговорено 18 Юни, 2020 Да няма дистроник 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове