dr_shorty 0 #1 Публикувано 3 Юни, 2020 Здравейте колеги имам един проблем с Хондата ми CRV 2.2 dizel, като ускорявам на втора и трета предавка има страна вибрация за секунди на около 1800 оборота. Сменил съм четири тампона на дифа и дясно вътрешно каре, но проблема си остана. Казаха ми, че тампона на двигателя е пукнат, но предвид цената от 600 лева... Да може да е той, може и да не е, не ми се пробва за сега. Ако, някой може да помогне му благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nombarone 0 #2 Отговорено 5 Юни, 2020 Здравейте и от мен колеги,за да не отварям и аз тема с подобни проблеми ще се вмъкна в питането на колегата. При мен ситуацията е следната,при изреждане на презавките във възходящ ред се чува и усеща едно отчетливо ТУП,като при включване на 2ра предавка е най изразено. За да не гадая от кои тампони е, някой би ли дал отговор или съвет с решен такъв проблем. Благодаря предварително и колегата да извинява, че му ошарих темата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zograffa 179 #3 Отговорено 5 Юни, 2020 Проверете си и двамата първо този,проверява се лесно,почти винаги е скъсан. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nombarone 0 #4 Отговорено 5 Юни, 2020 Благодаря колега,само да попитам: задължително ли е подмяната му с оригинален такъв? Някъде бях чел за такъв от 'гума треид' - пловдив рециклиран или нещо такова, но ефекта с вибрациите вследствие на по твърдата гума били в повечко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zograffa 179 #5 Отговорено 5 Юни, 2020 Незнам,но за 3 генерация не съм чул за заместители. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivailopp 291 #6 Отговорено 5 Юни, 2020 Вижте във febest. Там имаше всички тампони на акорда ми. Даже си взех такъв за трансмисия от тях и ще го слагам като намеря време и желание. Ще дам отзив марката дали е ок. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 119 #7 Отговорено 11 Юни, 2020 Точно на тези обороти, ако има вибрации И НА празен ход, демпфера е за смяна. При мен беше така. Колега, на място като подаваш газ, пак ли има вибрации на тези обороти? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dr_shorty 0 #8 Отговорено 12 Юни, 2020 На 5.06.2020 г. at 8:27, zograffa написа: Проверете си и двамата първо този,проверява се лесно,почти винаги е скъсан. Преди 19 часа, Ivan B написа: Точно на тези обороти, ако има вибрации И НА празен ход, демпфера е за смяна. При мен беше така. Колега, на място като подаваш газ, пак ли има вибрации на тези обороти? На място няма вибрация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dr_shorty 0 #9 Отговорено 12 Юни, 2020 На 5.06.2020 г. at 8:27, zograffa написа: Проверете си и двамата първо този,проверява се лесно,почти винаги е скъсан. При 2генерация е друг тампона и го има само оригинален ама цената е голяма, ако някой знае заместител Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1249 #10 Отговорено 12 Юни, 2020 (Редактирано) За заместител провери при Febest. Редактирано 12 Юни, 2020 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan B 119 #11 Отговорено 12 Юни, 2020 (Редактирано) Този тампон го рециклират в гуматрейд. Заявиха ми цена около 40лв. Ако ще го правите там, кажете им да слагат по-мека гума. Редактирано 12 Юни, 2020 от Ivan B Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rado1978 4 #12 Отговорено 18 Август, 2020 Още един скъсан тампон! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rado1978 4 #13 Отговорено 18 Август, 2020 Втора употреба 100лв. Номер на тампона 50890SKNE00, около 450лв. Оригинален! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове