hahy 39 #1 Публикувано 25 Май, 2020 Здравейте, от седмица насам едната струя на пръскалката пред мен почна да проприплювква и днес тотално спря, дъждеца само от едното пръскало почна, пасажерската си е 6 - всички дупки и пускат. Ремонтира ли се това, продухва ли се, с телче ли се прокарва ... ? Изобщо има ли начин, ако не - да се купува оригинална, вотра - трета - четвърта ръка? Ако имате дори - ще си купя с кеф! Мерси предварително ако има решение по драмата - много дразни тва! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #2 Отговорено 25 Май, 2020 Трябва сваляне и почистване и ето подобна тема,като това с филтърчето ми реши проблема вече от 2 години 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivan_Ch 315 #3 Отговорено 26 Май, 2020 Преди 18 часа, hahy написа: Здравейте, от седмица насам едната струя на пръскалката пред мен почна да проприплювква и днес тотално спря, дъждеца само от едното пръскало почна, пасажерската си е 6 - всички дупки и пускат. Ремонтира ли се това, продухва ли се, с телче ли се прокарва ... ? Изобщо има ли начин, ако не - да се купува оригинална, вотра - трета - четвърта ръка? Ако имате дори - ще си купя с кеф! Мерси предварително ако има решение по драмата - много дразни тва! Колега сваляш пръскалките, на 7 генерация е за 5 мин работа и промиваш или обратно на посоката, както са те посъветвали колегите или взимаш спринцовка и препарат за котлен камък. В моя случай имах от почистването на кафе машината и свърши работа. Ако не ти се повтаря повече процедурата слагаш филтърче, като на колегата и забравяш. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hahy 39 #4 Отговорено 26 Май, 2020 Благодарско, ще ги разбутам тея дни да се киснеме в некви препарати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #5 Отговорено 27 Май, 2020 До ти препоръчам един после банята също ще блесне. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове