shopa 59 #41 Отговорено 28 Декември, 2020 On 6/19/2020 at 7:39 PM, mykacu said: Перата паснаха без проблем в оригиналните държачи. Потвърждавам, че са тип D, 10mm. Засега забърсват перфектно. (на снимката новото поръчано перо е отстрани / не е монтирано) Отхвърлям написаното в мнение #22 При мен не паснаха! Трабва да са с ширина 6мм! Може би от китайчетата тип"А". Сега имам едни излишни, някой ако търси да свирка! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CecoVas 0 #42 Отговорено 19 Март, 2022 Малко да вдигна темата. Мисля да сменя чистачките на CR-V III и искам да попитам, какво мислите за тези ? https://www.aliexpress.com/item/32841952870.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cspok 3 #43 Отговорено 10 Април, 2022 Стават .Вземи си и пера отделно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nano 3 #44 Отговорено 23 Април, 2022 Здравейте, Явно съм купил колата със сменени чистачки (някакви) и сега ми прави впечатление, че пръскалката пред шофьора половината струя я праща в рамото на чистачката. Пръскаките са с плосък отвор и не съм сигурен че могат да се регулират. Въпроса ми е има ли някакъв начин да се регулират пръскалките или да търся нови чистачки с друг захват за да стане по-ниско рамото? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #45 Отговорено 23 Април, 2022 (Редактирано) Не знам как са на CR-V, но ако са подобни като тези на Акорд (сигурно са) могат да се насочат, но е занимавка. Аз ползвам малка тънка отвертка и натискам външната част на пластмасовата издатинка, която формира мъглата. Ако бъркаш в средата, може да се прецака пръскалката. Може да помогне да ползваш втора отвертка от обратната страна, за да уцелиш по-прецизно позицията, а и да не прекалиш и да го избуташ до края на хода в ябълката. Имай предвид, че е възможно и с неоригиналните чистачки да не можеш да го настройш добре – да пръска прекалено ниско / високо и в крайна сметка най-добрият избор да е да смениш чистачките. Редактирано 23 Април, 2022 от Pavel_Pavlov 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове