stany681 39 #1 Публикувано 3 Май, 2020 Здравейте, колеги. Имам питане във връзка със задните седалки на TypeS. Знаете как се повдигат и застопоряват задните седалки на колите с 4 врати. При двувратите май не така. Металната стойка е застопорена с метално палче, което трудно се отваря, след което повдигната и сгъната седалка не се задържа сгъната, не се чува щракването. Трябва да се прихване с колана, за да стои сгъната. Гледах две коли, и двете бяха така. Продавачите изобщо не знаеха за какво иде реч. За мен е абсурдно да е така фабрично, още повече, че става въпрос за кола с 2 врати. За вид заключване ли става въпрос или дефект??? Но ако е дефект, то и при две коли...??. Ще возим 25 кг.пес и ми се вижда нереално всеки път да е тази мъка с повдигането на седалката и ненадежното и задържане със задния пасажерски колан. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 983 #2 Отговорено 3 Май, 2020 (Редактирано) Тези с 2-те врати е с колана. Трябваше ми 1 път и тогава разбрах. За разлика от 4-те врати където сами застават при 2-те врати трябва да го направиш с коланите на така наречените Honda magic seat. Може би е замислено да е само на 4-те, защото там е удобно като отвориш задните и да вкараш нещо по дължина. За мен обаче е недомислица но не може всичко да е перфектно Редактирано 3 Май, 2020 от Mkilla Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #3 Отговорено 3 Май, 2020 Преди 2 часа, stany681 написа: Здравейте, колеги. Имам питане във връзка със задните седалки на TypeS. Знаете как се повдигат и застопоряват задните седалки на колите с 4 врати. При двувратите май не така. Металната стойка е застопорена с метално палче, което трудно се отваря, след което повдигната и сгъната седалка не се задържа сгъната, не се чува щракването. Трябва да се прихване с колана, за да стои сгъната. Гледах две коли, и двете бяха така. Продавачите изобщо не знаеха за какво иде реч. За мен е абсурдно да е така фабрично, още повече, че става въпрос за кола с 2 врати. За вид заключване ли става въпрос или дефект??? Но ако е дефект, то и при две коли...??. Ще возим 25 кг.пес и ми се вижда нереално всеки път да е тази мъка с повдигането на седалката и ненадежното и задържане със задния пасажерски колан. Факт колега. Наистина е така фабрично. Гледах един пост на някакъв колега ентусиаст от английската фейсбук група как ги разглоби и замени една част от механизма с такава от 4-врата - за целта ти трябва ъглошлайф и електрожен да Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #4 Отговорено 3 Май, 2020 (Редактирано) Преди 1 час, thelastbonbona написа: Факт колега. Наистина е така фабрично. Гледах един пост на някакъв колега ентусиаст от английската фейсбук група как ги разглоби и замени една част от механизма с такава от 4-врата - за целта ти трябва ъглошлайф и електрожен да Не мога да си редактирам поста.. ЦЪК линк към поста ако се интересуваш P.s. в коментарите има подробни снимки Редактирано 3 Май, 2020 от thelastbonbona Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stany681 39 #5 Отговорено 3 Май, 2020 Преди 1 час, thelastbonbona написа: Не мога да си редактирам поста.. ЦЪК линк към поста ако се интересуваш P.s. в коментарите има подробни снимки Благодаря, за съжаление опасенията ми за тези седалки се потвърдиха. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове