bork 0 #1 Публикувано 13 Април, 2020 (Редактирано) Днес колата (1.6 D / 160 кс. AWD) отново отказа да запали случва се за трети път ... Някакви идеи ? Редактирано 13 Април, 2020 от bork Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1510 #2 Отговорено 13 Април, 2020 Провери акумулатора ,ако има къде че ми се видя хилаво върти. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bork 0 #3 Отговорено 13 Април, 2020 Ще го погледна утре. Заради акумулатора излезнах да я разходя, но проблема стана при прибирането (колата беше загряла и автостопа се включваше). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1510 #4 Отговорено 14 Април, 2020 Хубаво е да имаш зарядно за тези случай на дълаг престой. Все пак го зареди и провери. Може ли да е от некачествено гориво,не изписа ли някаква грешка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bork 0 #5 Отговорено 14 Април, 2020 Без грешки, а горивото ... знам ли БГ сме все пак всичко е възможно ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 184 #6 Отговорено 14 Април, 2020 Колега, виждам че си от Стара Загора.Кои сервизи си ползвал до момента за Хондата? Ти си с ключ нали? Не е безключово паленето? Стори ли ми се или в началото на клипа мигаше индикатора за имобилайзера? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #7 Отговорено 14 Април, 2020 Виж с диагностика, може да датчик колянов вал, датчик за вода в горивото или др. подобно. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bork 0 #8 Отговорено 14 Април, 2020 Преди 1 час, AzSum написа: Колега, виждам че си от Стара Загора.Кои сервизи си ползвал до момента за Хондата? Ти си с ключ нали? Не е безключово паленето? Стори ли ми се или в началото на клипа мигаше индикатора за имобилайзера? Ключ, сервиз в Пловдив на Бултрако. За горивото мисля да сложа едно от тези https://xadoshop.bg/bg/products/cetane-booster-atomex-p154.html Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AzSum 184 #9 Отговорено 14 Април, 2020 Защо не пробваш да ти направят диагностика в сервиза Хонда до Тракийския? Познати са доста доволни от там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1549 #10 Отговорено 14 Април, 2020 Преди 12 часа, CARPERA написа: Провери акумулатора ... Може и да си прав, ама това Преди 10 часа, bork написа: ... и автостопа се включваше). ме навежда на мисълта, че не ще да е от слаб акумолатор. Системата стоп/старт не се задейства, когато акумолатора е слаб. Без компютърна диагностика можем да си приказваме до безкрай. Преди 14 часа, bork написа: ... случва се за трети път ... Предишните 2 пъти, как се оправи? Симптомите същите ли бяха - палиш, караш, загрява, отказва да пали? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ves 5 #11 Отговорено 30 Юни, 2020 On 4/14/2020 at 11:09 AM, bork said: За горивото мисля да сложа едно от тези https://xadoshop.bg/bg/products/cetane-booster-atomex-p154.html Привет колега! Разреши ли проблема? (надявам се, че да 🤞) Исках да кажа, че не виждам смисъл от подобрители. Достатъчно е просто да редуваш супер дизел с обикновен според мен и ако не си сменял горивния филтър скоро, то може би му е време... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1510 #12 Отговорено 24 Юли, 2020 Като повечето нови колеги моля помогнете,разреши се проблема и чао,обратна връзка никаква нали се оправих нещата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Yamahanycvlog1 1 #13 Отговорено 24 Юли, 2020 On 4/14/2020 at 9:45 AM, sttekata said: Виж с диагностика, може да датчик колянов вал, датчик за вода в горивото или др. подобно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове