Jump to content
Viktor_Yurukov

Honda CR-V 3 gen. - проблем с турбо?

Recommended Posts

Здравейте колеги! 

Нов съм в сайта, както и нов собственик на Honda c-rv 3 gen. 2.2, 140 hp. Колата е 2008г. Тъй като съм карал 2 такива джипа преди години знам как се държат на пътя! Но тази която купих сега няма никаква сила, турбото не го усещам въобще(но проверих дали надува, и е така) и линията на оборотите е гладка от началото до края! Въпроса ми е дали някой може да ме упъти къде е проблема и какво мога да направя и да сменя? Благодаря ви предварително! 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Първо провери голямата мека връзка/гофрето , което излиза от въздушния филтър и отива към в.колектор/турбото  , зад двигателя, да не е сцепена някъде.

После виж и другите гумени съединения към кулера, пак за пукнатини или сцепвания.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз си мисля за кофти нафта и пипан софтуер. Или си карал много по-мощна кола преди това.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Една добра диагностика със живи данни може да даде много отговори на някой който знае какво да гледа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, аз също съм собственик от скоро на CRV 2008г. , включвам се в тази тема защото ме интересува къде в София може да се направи качествена жива диагностика, колата няма мощност, а дима от недоизгорелите газове е доста

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Като надуе определено си дърпа доста добре, не е плавно хич. Настъпваш ли я до долу, когато го пробваш?

И едно OBD да закачиш с телефона пак може да видиш колко налягане прави в колектора. Имам го записано, така че ако измериш кажи и ще сравним.

Друг проблем може да е задръстено със сажди и променвивата геометрия да не работи както трябва, това, че ти се струва плавно подсказва донякъде за такъв проблем. Но определено тръгни от маркучите и връзките.

ПП: А, сега видях, че това е стара тема. @Viktor_Yurukov не е лошо да сподели какво е станало.

Редактирано от Bizzito

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...