Viktor_Yurukov 0 #1 Публикувано 6 Април, 2020 Здравейте колеги! Нов съм в сайта, както и нов собственик на Honda c-rv 3 gen. 2.2, 140 hp. Колата е 2008г. Тъй като съм карал 2 такива джипа преди години знам как се държат на пътя! Но тази която купих сега няма никаква сила, турбото не го усещам въобще(но проверих дали надува, и е така) и линията на оборотите е гладка от началото до края! Въпроса ми е дали някой може да ме упъти къде е проблема и какво мога да направя и да сменя? Благодаря ви предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1846 #2 Отговорено 6 Април, 2020 Първо провери голямата мека връзка/гофрето , което излиза от въздушния филтър и отива към в.колектор/турбото , зад двигателя, да не е сцепена някъде. После виж и другите гумени съединения към кулера, пак за пукнатини или сцепвания. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #3 Отговорено 7 Април, 2020 Аз си мисля за кофти нафта и пипан софтуер. Или си карал много по-мощна кола преди това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
frizzante 184 #4 Отговорено 7 Април, 2020 Една добра диагностика със живи данни може да даде много отговори на някой който знае какво да гледа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VPetrov 0 #5 Отговорено 25 Юни, 2020 Здравейте, аз също съм собственик от скоро на CRV 2008г. , включвам се в тази тема защото ме интересува къде в София може да се направи качествена жива диагностика, колата няма мощност, а дима от недоизгорелите газове е доста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 476 #6 Отговорено 25 Юни, 2020 (Редактирано) Като надуе определено си дърпа доста добре, не е плавно хич. Настъпваш ли я до долу, когато го пробваш? И едно OBD да закачиш с телефона пак може да видиш колко налягане прави в колектора. Имам го записано, така че ако измериш кажи и ще сравним. Друг проблем може да е задръстено със сажди и променвивата геометрия да не работи както трябва, това, че ти се струва плавно подсказва донякъде за такъв проблем. Но определено тръгни от маркучите и връзките. ПП: А, сега видях, че това е стара тема. @Viktor_Yurukov не е лошо да сподели какво е станало. Редактирано 25 Юни, 2020 от Bizzito Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове