beby2020 0 #1 Публикувано 4 Април, 2020 Здравейте, трябва ми препоръчан сервиз в София. Колата я имам отскоро и незная кога е превен реглаж. Кара се на бензин/газ 1.8 Сивик 2006. Зная за Иван в Дупница, но с тези забрани за пътуване не мога да отида до Дупница , а колата се кара. Търсих из темите и не намерих. Ако някой има мнения за някой сервиз? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #2 Отговорено 5 Април, 2020 Има доста теми,и насоки в тях и читави сервизи.Твоята тема ми звучи,искам лично да ми се отговори на мен,нищо че е писано доста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
beby2020 0 #3 Отговорено 5 Април, 2020 Нали затова е форума. Ако знаеш помагаш, ако не искаш - хокаш. мерси за линковете (все пак). 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1541 #4 Отговорено 5 Април, 2020 (Редактирано) Извинявай форума не е да отговаряме персонално на всеки когато е отговорено вече ,затова са старите теми с информацията в тях. По точно въпроса можеше да е насочил съм се към този сервиз,дайте актуално инфо на ниво ли работят. Редактирано 5 Април, 2020 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #5 Отговорено 6 Април, 2020 Ако не се доредиш при Слави от горния линк, мога да ти препоръчам и Бултрако. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
beby2020 0 #6 Отговорено 7 Април, 2020 до "note" благодаря имам вече записан час в Мотобокс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #7 Отговорено 8 Април, 2020 Сподели после, ако искаш, какви пари ти взеха и други впечатления, ако имаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове