Semkov 0 #1 Публикувано 16 Март, 2020 Здравейте Колеги, Отскоро съм горд собственик на Cr v 2005 2.2 и имам следните въпроси : 1)Нямам индикация за забравени светлини-има ли такава ? Ако има къде да търся проблема ? (Прегледах бушоните,но не открих проблем ) 2)Не работят ел.огледалата .Нито се прибират ,нито се настройват. Благодаря предварително на всички отзовали се ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
videvid 13 #2 Отговорено 16 Март, 2020 (Редактирано) Провери си бутоните за осветлението на вратите дали работят. Редактирано 30 Ноември, 2021 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Semkov 0 #3 Отговорено 16 Март, 2020 Няма бутони Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Semkov 0 #4 Отговорено 17 Март, 2020 Намерих бутона (дето го мислех за липсваш) и реших проблема със зумера.Благодаря на videvid Някакви идеи за огледалата ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pi6ligara 10 #5 Отговорено 17 Март, 2020 Преди 21 часа, videvid написа: Провери си бутоните за осветлението на вратите дали работят. Какви са тези бутони за осветление на вратите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
videvid 13 #6 Отговорено 18 Март, 2020 (Редактирано) Това са бутоните който като отвориш вратата и светват плафоните в купето. Редактирано 30 Ноември, 2021 от dindin 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
firediesel 57 #7 Отговорено 21 Май, 2020 Имаш ли бутон за прибиране на огледалата? Моите бутони са така и нямам ел. прибиране. Ако не работят огледалата провери буксата под бутона за управлението им. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dekopz 2 #8 Отговорено 28 Май, 2021 Здравейте прочетох темата, но не разбрах как сте решили проблема.При мен доскоро зумера работеше -вече не ,къде да го търся това нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
firediesel 57 #9 Отговорено 29 Май, 2021 А като отвориш вратата купето светва ли? Най-вероятно е бутона за осветлението на шофьорската врата, едно почистване няма да му е излишно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NOVIQ 39 #10 Отговорено 29 Май, 2021 Преди 19 часа, Dekopz написа: Здравейте прочетох темата, но не разбрах как сте решили проблема.При мен доскоро зумера работеше -вече не ,къде да го търся това нещо. Зумера се намира в задната част на таблото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kritars 2 #11 Отговорено 6 Юни, 2021 (Редактирано) Колека, коя е тази задна част на таблото, при бушоните или километража. И едно друго питане, предните плафони до огледалото управляват ли се от вратите или само от копчетата до самите лампички Редактирано 30 Ноември, 2021 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #12 Отговорено 6 Юни, 2021 (Редактирано) "И тАка, и вАка", както викат комшиите. Коментирали сме го в друга тема, ама не помня коя. На някои коли е само от копчетата (като моята, прифейс бензин, базов модел), на други и от вратите. edit: Намерих темата, ама е за CR-V 3. Така че, не знам. На моето НЕ светят при отваряне на врата. На фейса, или на по-високо ниво оборудване може и да светват, не знам. Редактирано 6 Юни, 2021 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
NOVIQ 39 #13 Отговорено 6 Юни, 2021 Преди 3 часа, Kritars написа: Колека, коя е тази задна част на таблото, при бушоните или километража. И едно друго питане, предните плафони до огледалото управляват ли се от вратите или само от копчетата до самите лампички 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kritars 2 #14 Отговорено 11 Юни, 2021 Благодаря, ще поровя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dekopz 2 #15 Отговорено 18 Юни, 2021 Най-после го открих,благодаря на колегата NOVIQ.единия край се беше разпоил.по скоро в мястото на запояване имаше нещо като ръжда. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rashowasp 1 #16 Отговорено 14 Юли, 2021 Как се свалятк опчетата за вратата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dekopz 2 #17 Отговорено 29 Юли, 2021 (Редактирано) Защо да сваляш копчетата,бутоните са на колоната и са скрити с гумени капачки.Но при мен проблема беше, че при отворена врата лампата на индикацията реагира, но нямяше звук от зумера. Редактирано 30 Ноември, 2021 от dindin Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
glavniq86 0 #18 Отговорено 30 Септември, 2021 Колега как реши проблема със пищенето на зумера и какво се оказа,защото на мене така ми пищи ,когато си поиска ,някой път не пищи.Не светят никакви чекове по таблото, Хондата ми е същата 2.2 Дизел 2006та година но е много дразнещо,както си караш и нещо започва да писука Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #19 Отговорено 30 Ноември, 2021 @Semkov Какво стана, колега, оправи ли проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Semkov 0 #20 Отговорено 4 Декември, 2021 Аз свалих и почистих самия бутон на вратата. След почистването зумера заработи нормално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pantudino5 14 #21 Отговорено 17 Декември, 2021 (Редактирано) Относно огледалата и прибирането им. За да се прибират трябва да работи cutoff switch-a,( има снимка най- долу) който се намира в самото огледало. Той е залят със смола, но това се лекува с внимателно чоплене и подмяна на един позистор. (Снимал съм го) Предпазител RXEF030 това т.нар. само възстановяващ се предпазител. Самото устройство(cutoff switch) за мен си е цифра пари и си ги оправих сам. Когато се отварят огледалата е хубаво да се почостят от корозията на алуминиевата основа -много е и да се смажат с походяща смазка. Относно регулирането на огледалата, бутона на вратите се вади внимателно добре е да се ползва пластмасов инструмент. Битоните за регулиране са три вида: - с прибиране и регулиране - с подгрев и регулиране - с регулиране Не са взаимно-заменими! Бутоноерата може да се разглоби внимателно като се внимава с бутона за прибиране/подгрев има малък пин с форма на П, който може лесно да се изгуби. Трябва да се внимава и със самият корпус, който може да се счупи точно при ваденето на бутона за прибиране/подгрев. Вътре на платката се отлепят писти и по някога трябва да се правят мостове. Ако проблема не е в бутониерата то се търси в модула за управление на огледалата, който се намира във вратата. Свалят се кори и т.н., за да се стигне до него. Проверяват се първо предпазители, кабели връзки(букси) Успех, на ентусиастите, на които им се занимава! Бъдете здрави! Редактирано 17 Декември, 2021 от pantudino5 Добавяне на снимка 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gogata1 2 #22 Отговорено 8 Септември, 2022 Да съживя темата . Вчера спря да ми свети лампата за светлини на таблото обаче ми млъкна и зумера за забравени светлини . Някаква помощ ако може . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове