Jump to content

gogata1

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

2 Neutral

Относно gogata1

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Кара
    CRV2-2.2 itdi 2005
  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Поморие

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Да съживя темата . Вчера спря да ми свети лампата за светлини на таблото обаче ми млъкна и зумера за забравени светлини . Някаква помощ ако може .
  2. Три сезона ползвам същите зимни гуми . Ами биват , оставих ги и за лятото да ги доизнося и се оглеждам за нови зимни гуми за другия сезон . Летните Нокиан за които съм писал по горе са пълен ташак. Не си купувайте летни Нокиан !!!!
  3. Проблема с миризмата на газове и пуфтене е решен за 20 мин . Смяна на дифтунка на дюзата .
  4. Снощи ми се появи същия проблем при мен , миризма на газове и някакво свистене от двигателя . Днес надникнах под кората и установих че една от дюзите се мокри Утре отивам на сервиз да видим какво ще излезе .
  5. С интерес прочетох мненията по темата . Преди 30 г. си бръмчах из Пампорово посред зима с Трабант Какви проходими коли търси създателя на темата за Пампорово
  6. В момента колата ми е в бокса за смяна на вериги . По километраж е на 236к и нямаше тракания на верига , при най простата проверка също не се усещаше да е хлабава. След сагата със вадене на дюзите, капака най накрая е отворен и се оказа че веригата е хлабава . Не съм сигурен дали тия вериги издържат до 500к .
  7. Купих си тези гуми за лятото https://bg.avtogumi.bg/oscommerce/letni-gumi/nokian/wetproof-21565-102h-p-276720.html Тепърва ще разбера дали са читави но колата стана по стабилна . Нямам опит със СУВ до сега .
  8. Колега , колко ти излезе смяната на веригата . Преди няколко месеца взех  същата кола  и мисля да си сменя веригите . Съединител и демпфер са сменени . Колата е на 236 к км в момента.

     

  9. Нов съм във форума ,здравейте . Преди седмица пътувах от Поморие до Враца. От Ст. Загора до Враца ме валя дъжд и поизтритите ми зимни гуми три пъти се опитаха да ме изхвърлят от пътя Реших да ги изхвърля и си поръчах това , https://bg.avtogumi.bg/oscommerce/letni-gumi/nokian/wetproof-21565-102h-p-276720.html . Дано да са читави .
×
×
  • Създай нов...