slav4o_777 1 #1 Публикувано 6 Март, 2020 Колеги, всички знаем за невъзможността да се използва китайска мултимедия на дизеловите Акорди заради климатроника. Въпроса ми е дали някой се е замислял или някой е пробвал да се направи 2в1(китайска мултимедия и оригинално SD което си е на колата). От двете да се направи едно, което да се използва на автомобила (мисълта ми е от оригиналното sd да се вземат компонентите на климатроника и да се внедрят в китайската мултимедия за да се използва като се монтира). Не разбирам много от тези неща дали изобщо може да се случат, но някой може да се е пробвал и да сподели. Благодаря ви предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pascualle 30 #2 Отговорено 6 Март, 2020 Невъзможно! Или...или. Другият вариант е с малък лаптоп в жабката, от който да си пускаш разни клипове и филми, които да гледаш на екрана на навигацията. Братята руснаци бяха правили подобно нещо. Дори в ютуб има клип. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slav4o_777 1 #3 Отговорено 6 Март, 2020 преди 4 минути, Pascualle написа: Невъзможно! Или...или. Другият вариант е с малък лаптоп в жабката, от който да си пускаш разни клипове и филми, които да гледаш на екрана на навигацията. Братята руснаци бяха правили подобно нещо. Дори в ютуб има клип. Каква е причината да е невъзможно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #4 Отговорено 7 Март, 2020 В една от фейсбук групите един колега се похвали, че е успял да монтира китаец на дизелов акорд, уж всичко му беше наред, на следващия ден се оплака, че не му се включвали перките. Накрая само писа, че го е оправил, но повече не писа, нито как е решил проблема, нито дали сега работи коректно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
g.n.g 21 #5 Отговорено 7 Март, 2020 (Редактирано) Не е същото, но работи и с дизел и с бензин и с оригиналната навигация (който има такава). https://www.aliexpress.com/item/32996597421.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.5e7a2e0e3cnkef Редактирано 7 Март, 2020 от g.n.g Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prissnr 45 #6 Отговорено 9 Март, 2020 Разглеждал ли си този вариант? https://www.youtube.com/watch?v=ZvMGKhaEkqI Между другото аз на моя бензинов Акорд сложих от тези големите 10 инча и работи перфектно. Като имам време ще направя тема със снимки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nedyalkov 13 #7 Отговорено 9 Март, 2020 Аз старата си китайска мултимедия я продадох на едно момче от Варна с дизел Акорд 7, защото искаше да пробва, имал на кой да я даде ако не стане. Обади ми се момчето, че само включили всички букси и всичко си е заработило абсолютно коректно, никакви проблеми с климатика. Така, че ако ако на самата китайска мултимедия не е изрично опоменато, че е само за бензинов Акорд, то няма причина да не заработи и при дизелов. При оригиналните мултимедии обаче, това няма как да стане, да се сложи от бензинов на дизелов Акорд! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове