Костадинов 5 #1 Публикувано 4 Март, 2020 здравейте, някой правил ли си е подобно нещо или пък има познат, който е чувал, че някой някъде бил виждал как някакви момчета изработват предни капаци като приложените на снимките? най- ниската цена в Ебая е къде 700US, пък аз все си мисля че може да стане и за по-приемлива цена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #2 Отговорено 4 Март, 2020 Колега, няма как да стане за по-приемлива цена, защото трябва 3Д (примерно) модел, след което калъп.Всичко това е скъпо и отнема дълго време. Преди време и аз исках карбонов капак, хем стоков, и пак беше скъп 1400лв.За ФРП ще е по-евтино, но не много по-евтино. Скъпотията идва от липсата на готов модел и калъп. Също прецизната изработка на теглото и плътността, да няма тука дисбаланс. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6021 #3 Отговорено 4 Март, 2020 Другият вариант е да си вземеш 1 капак от морга и да намериш маниак тенекеджия със свободно време. Прорязва денивелацията от оригиналната повърхност, прави бордчета от ламарина, заварка, кит, боя и си готов. Само трябва да отнеме от укрепващите ребра от долната страна (където и колкото е нужно) и някак да укрепи въпросните зони, за да не стане беля при отваряне и вятър. После се молиш да е бил съвестен, за да не го полази ръждата в зоните на промяна. Цената си е ваше споразумение, а срокът -- когато - тогава. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 922 #4 Отговорено 25 Април, 2020 Има една кюстендилска фирма Мcomposit! Там ще направят всичко, но предлагам да се съберете поне 3-ма, за да падне цената. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #5 Отговорено 26 Април, 2020 Ванката от Ямбол се занимава с такива изработки StreetStyle Cars Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
darius 922 #6 Отговорено 26 Април, 2020 Не знаех, че работи още, иначе щях да го препоръчам! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iv4o5 1 #7 Отговорено 30 Април, 2020 Работи ли още? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове