ceco_accord 6144 #1 Публикувано 1 Март, 2020 Честита Ви баба Марта! Здрави да сте, весели и доброта да раздавате! Днес било и ден за прошка, та ако някого с нещо съм засегнал - извинете - и си знайте, не е било умишлено. 6 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #2 Отговорено 1 Март, 2020 Честит празник и щом за прошка било също – и мен да прощавате 4 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2858 #3 Отговорено 1 Март, 2020 Честита Баба Марта и от мен! Живи, здрави, румени и засмени! 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #4 Отговорено 2 Март, 2020 Честита бaба Марта! Гледайте хората какво измислили http://decorbg.eu/index.php?route=product/product&product_id=916 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ceco_accord 6144 #5 Отговорено 2 Март, 2020 Японците има да се чудят за какво е този аксесуар и какъв е парт номера му. Иначе мога да си сваля 1 от капачките на втория сет джанти и да и вържа 1 бяло/червена връвчица, и воала. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове