Tinaki 1 #1 Публикувано 12 Февруари, 2020 Здравейте Колеги! От две-три седмици газифицирах акорда и като цяло съм доволен, но интересното е че до като карам на газ, колата отчита и спада горивото и стрелката постоянно си пада, говорих с газаджията каза ми че трябва кякакъв емулатор които рестартирвал системата и ще ми показва реално колко бензин има в нея, също ми каза че ако заредя за 5лв бензин пак трябва да се коригира, пробвах го, но не мръдна, та въпроса ми е има ли друг начин по които мога да го накарам да се рестартира и да съм сигурен че трябва емулатор??? Honda accord 2009 г 2.0л 156к.с Инежкционна е LPG Tech OBD Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1787 #2 Отговорено 12 Февруари, 2020 (Редактирано) Преди 3 часа, Tinaki написа: та въпроса ми е има ли друг начин по които мога да го накарам да се рестартира Държиш количеството в резервоара над половината и не пада стрелката. Поне при мен е така. Редактирано 12 Февруари, 2020 от JHM Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CCord 235 #3 Отговорено 12 Февруари, 2020 И при мен е така, освен това е полезно за охлаждането на помпата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pavel_Pavlov 1029 #4 Отговорено 12 Февруари, 2020 Как е полезно? Тя нали не работи като си на газ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikito82 61 #5 Отговорено 12 Февруари, 2020 (Редактирано) преди 25 минути, Pavel_Pavlov написа: Как е полезно? Тя нали не работи като си на газ. Бензновата помпа не работи когато си на газ, единствено ако някой, било газаджията или автоминтьор ти свърже реле, за да не работи. 99% от газаджиите не се занимават с това. Редактирано 12 Февруари, 2020 от Nikito82 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове