qiliev 9 #1 Публикувано 5 Февруари, 2020 Здравейте, нов съм във форума. От около 30 дни съм собственик на HONDA CRV III 2,2 дизел 140 к.с 2007г. Изчетох доста от написаното и за някои неща намерих отговор за други не. Автомобила фабрично е без DPF, поне така твърди майстора. Проблемите, които трябва да разреша-леко разкрачена задница. От изчетеното разбрах, че трябва да си купя регулируеми щанги за независимо окачване на задния мост. Решението на този въпрос вече е задействано. Навигацията ми е оригинална и разбрах, че трябва да се снабдя с диск за Източна Европа. Чрез него ще мога да си сверявам часовника, защото сега няма тази възможност. Питането ми към Вас е: на волана от лявата страна имам бутони за свързване с телефон. Има ли начин да си свържа телефона с автомобила и какъв е той? Идеята ми е да говоря докато управлявам колата. Благодаря и хубав ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 474 #2 Отговорено 5 Февруари, 2020 (Редактирано) Аз бих си ремонтирал задното окачване. Тампони, пружини, каквото трябва. Всепак ти е нова. Това с щангичките май е компромисен вариант да се спести някой лев, но окачването пак ще ти остане разбито. Редактирано 5 Февруари, 2020 от Bizzito 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qiliev 9 #3 Отговорено 5 Февруари, 2020 Преда да я купя, вкарах колата за диагностика на преден и заден мост. Майстора каза че забелязва само един преден шарнир и един вътрешен накрайник. А на задния мост това с тези щанги, което съм описал по-горе. Предприех тази стъпка с купуването на регулируеми щанги след като прочетох тук и говорих с едни познат който кара същия автомобил и е имал същия проблем. Монтирали са му регулируеми и вече над 30000км не е имал проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 474 #4 Отговорено 5 Февруари, 2020 (Редактирано) Мнения много. Това си е лично мое за задния мост. Пак от впечатления от написаното във форума. Иначе и аз като я купувах на прегледа ми казаха всичко точно по окачването ама след това дадох едни 1000 лв за ремонти. Много зависи от майстора и от човека кое приема за добре или може да кара, има разлика Редактирано 5 Февруари, 2020 от Bizzito Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
qiliev 9 #5 Отговорено 8 Февруари, 2020 Колеги никой ли не е правил опит да свърже телефона с автомобила си? Интересува ме има ли начин и какъв е? Хубав ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 474 #6 Отговорено 8 Февруари, 2020 Виж в съседната тема "Ново crv във форума". Един колега е успял. Един от всички. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgiev crv 27 #7 Отговорено 8 Февруари, 2020 Прави ми лошо впечатление как колеги, които питат за проблем, който решават впоследствие, спират да отговарят по темата. Ето какво е писал колегата в съседната тема : " Закачих телефона към колата. Ако ти трябват жокери, свиркай ". И после нищо... Sent from my TSD Octa A0520P using Tapatalk 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Flameff 13 #8 Отговорено 8 Февруари, 2020 @Georgiev crv колега не мога да съм 24/7 във форума, имам и други приоритети 😉. Решението вече е описано в темата. При въпроси пишете ще помагам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Пчеларя 0 #9 Отговорено 19 Ноември, 2020 Да свързването е възможно. Първо колата трябва да е настроена на подходящ език - в моя случай е английски поради липса на български. Това беше най - трудното. Прави се от горното копче отляво на волана от долния ред копчета.Ако мога ще кача снимки. След това от горното копче за телефона се вика меню и от там се настройва телефон за връзка. Ще кача и инструкцията. Ако на накои му е много спешно или не може да се справи сам нека се обади 0893 386 138 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
shopa 59 #10 Отговорено 20 Ноември, 2020 On 2/8/2020 at 12:54 PM, qiliev said: Колеги никой ли не е правил опит да свърже телефона с автомобила си? Интересува ме има ли начин и какъв е? Хубав ден Такаа, сега виждам темата и пиша как се свързах и си ползвам системата! Има ръководство на български, в което е обяснено много подробно как се ресетва системата и си я настройваш по твое желание- работи пробвано! http://nachkov.com/CRV/ това е ръководството. Ресетването се налага понеже стария собственик си беше сложил пароли, качил имена и телефони и отгоре на това беше на италиански! От стр.309 до стр.329 е цялата процедура! Само да добавя, че е хубаво да тестваш автомобила за утечка, че блутут модула черпи много ток, но и на това има решение с минимално побългаряване https://forums.hondabg.com/topic/113599-голяма-консумация-акумулатор/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Alex_ace 27 #11 Отговорено 5 Декември, 2020 Здравейте колеги. След ремонта на модула той оживя - заработи управлението на климатроника , на навигацията. Според ръководството изчистих системата , настроих тип на изестяване,всичко работи и чува но.. в момента в който тругва да се сдвоява с телефон и .. телефона не намира системата и неможе да се здвои . Имам чувството , че не работи предавателя. Пробвах с няколко андроид телефона и .. нищо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Alex_ace 27 #12 Отговорено 13 Декември, 2020 Здравейте. Малко развитие по сагата.. След презапояване на всички елементи от малката платка със станция за горещ въздух в един ТВ сервиз - системата тръгна моментално. Здвои се с телефона веднага , в момента в който подам кантакт се сдвоява автоматично. Добавих и малък вентилатор от PC видеокарта да охлажда чипа и вече всичко работи безотказно . 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Borow 0 #13 Отговорено 24 Февруари, 2021 Въпроса е може ли при сдвоена система през блутуда с телефона да се набират номера от телефона? А не само със запаметените в системата с гласово набиране (което си е мисия невъзможна)! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове