migga 20 #1 Публикувано 30 Януари, 2020 Здравейте , някой сменял ли е ксеноновата крушка при акорд 8 и от къде мога да си закупя такава 🤔 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
benjamin4o 25 #2 Отговорено 30 Януари, 2020 D2S ли ти трябва? Имам няколко в резерва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
migga 20 #3 Отговорено 30 Януари, 2020 Мисля ,че да каква марка са и за колко ги продаваш?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sdj 4 #4 Отговорено 31 Януари, 2020 Аз съм си сменял и двете на моята. Osram 66240 D2S е точната крушка, 4300K помня че беше. Моят съвет е, вземи си направо 2 броя и ги смени и двете, защото иначе ще светят различно и ще те дразни, а пък работещата си я прибери за резерва. И си приготви 90-градусова по-дълга пинсета и търпение за закачане на кабелчето на масата, защото е изнервящо. Няма смисъл да махаш подкалника за да пробваш от там, и в двата случая е шибано. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
migga 20 #5 Отговорено 31 Януари, 2020 Преди 1 час, sdj написа: Аз съм си сменял и двете на моята. Osram 66240 D2S е точната крушка, 4300K помня че беше. Моят съвет е, вземи си направо 2 броя и ги смени и двете, защото иначе ще светят различно и ще те дразни, а пък работещата си я прибери за резерва. И си приготви 90-градусова по-дълга пинсета и търпение за закачане на кабелчето на масата, защото е изнервящо. Няма смисъл да махаш подкалника за да пробваш от там, и в двата случая е шибано. Благодаря много за инфото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petko_z 124 #6 Отговорено 1 Февруари, 2020 Аз съм сменял дясна.. Без да разглобявам нищо. Малко е кофти, особено за човек с XXL ръце. Иначе беше Osram.. Смених само едната. Знам, че може да има разлика в светенето, ама при тая цена на крушките ще го приживея.. В главата ми се върти сумата от 70-80 лв... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове