banancho_ 1 #1 Публикувано 25 Януари, 2020 Здравейте колеги. Имам малък технически въпрос. Колата е Аккорд 2.2, 2005, има ли дпф и къде се намира, тъй като в пространството пише че има а аз нещо не мога да го открия. Ще се радвам някой да ме светне по въпроса. Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
simo vtecman 151 #2 Отговорено 25 Януари, 2020 Нямаш,бъди спокоен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
banancho_ 1 #3 Отговорено 27 Януари, 2020 Благодаря колега 🍻 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dakatash 17 #4 Отговорено 20 Февруари, 2020 Здравейте. Да попитам и аз. Става въпрос за Акорд 7 2008-ма юбилейно издание. Четох в този форум, че фейслифтовите Акорди имат DPF. В чужди форуми твърдят, че DPF започва да се монтира на Акорд 8-ма ген I-DTEC. Малко се пообърках. Имам или нямам на I-CTDI? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_t 83 #5 Отговорено 20 Февруари, 2020 Акорд 7 няма DPF. Нито на пре-фейса, нито на фейслифта. Аз съм с фейс и нямам, а и до сега не съм разбрал някой да е казал че има... Доколкото знам DPF има при някои CRV-та с този двигател, но не и при Акорд. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #6 Отговорено 20 Февруари, 2020 Въведи си VIN номера тука и виж дали имаш ДПФ, че някой калкулатори на масла го дават фейса с ДПФ. https://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dakatash 17 #7 Отговорено 20 Февруари, 2020 Търсих там и никъде не видях dpf. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове