Tinaki 1 #1 Публикувано 4 Януари, 2020 (Редактирано) Здравейте Колеги! От две седмици съм горд собственик на акорд 2.0 156к.с, но никъде не намерих сппртен въздушен филтър(освен k&n панелен, каквото и да напиша в гугъл ми излиза само за 2.4 конусен филтър. Благодаря предварително! Редактирано 4 Януари, 2020 от Tinaki Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 4 Януари, 2020 дай ми рама на лс Ако са същите които докарвах на колега ще те огрее за панелен имам два варианта . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MotoMK5 39 #3 Отговорено 14 Март, 2020 Здравейте на всички не искам да отварям нова тема за това пиша в тази. Обмислям да сложа панелен въздушен филтър k&n на моят Хонда която е на Газ. Понеже да не го сменям след всяка смяна на маслото. Не очаквам чудеса от него нищо да стане колата по бърза нито по икономична и там каквото се пише по форумите още....! От прочетеното до сега не стигнах до заключение дали ще вреди или няма да вреди на колата. Заслужава ли си слагам или не. Ще се радвам да споделите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1556 #4 Отговорено 14 Март, 2020 Да разбирам целта е икономия на пари от закупуването на нормално филтри. филтъра https://www.autodoc.bg/rezervni-chasti/vzdueshen_filtr-10360/mf-kn-filters комплекта за почистване и поддръжка https://avtokonsumativi.bg/preparati-za-pochistvane-i-poddrzhka-na-sportni-vzdushni-filtri-kn/150-komplekt-za-pochistvane-i-poddrzhka-na-vzdushni-filtri-kn.html Цената около общо150 лв. Това което аз правя използвам бюджетен филтър на Филтрон,и за тези 150 лв ще имам доста нови филтъра които да сменя. Всеки може да си направи сметка кое е добре за него. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JHM 1796 #5 Отговорено 14 Март, 2020 А до колкото знам,"филтрон" значи "ман"...! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MotoMK5 39 #6 Отговорено 14 Март, 2020 Аз в момента съм с нормален филтър на Japan-parts или Herth+Buss забрвих и аз кой беше от двата ама цените са почти идентични с този на Filtron. Поне от сайта в който гледам. Ще го обмисля още и така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове