Tuti 0 #1 Публикувано 24 Декември, 2019 Здравейте, от скоро си взехме една Хонда Сивик 1998г. 1.4 IS, на път за София от Пловдив изхвърли водата и я е омешала с маслото, Дали ще мога да мина само с гарнитура на главата или ще е нужно нещо допълнително. И към кой сервиз бихте ме ориентирали, защото пък и сме с много ограничени финанси .... Благодаря за помоща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1550 #2 Отговорено 25 Декември, 2019 Докато не се отвори няма да се разбере. Но и там ако си само за гарнитура започваш от 400лв според вложените части и цените за труд на майстора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 800 #3 Отговорено 25 Декември, 2019 Колко километра е карана колата след това, ако почти веднага сте спряли и изгасили двигателя има голяма вероятност да минете само с гарнитура и болтове, които се сменят за максимум час, така че лично според мен повече от 50лв труд е кощунство. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 403 #4 Отговорено 25 Декември, 2019 (Редактирано) преди 52 минути, Rakeem написа: така че лично според мен повече от 50лв труд е кощунство. Ха-ха! Колега, живееш май в други времена. Имаше една тема за машина на времето - трябва доста да се върнеш назад, за да намериш такава цена Виждам, че си от София, така че насочи човека към някой разумен сервиз. По-горе Карпера е посочил що-годе реална цена, и то за Добрич предполагам, където по принцип е по-евтино. Опасявам се, че автора на темата ще трябва да направи труден избор между сервиз или автоморга. Аз лично бих го посъветвал да пробва с една добавка HOLTS SEALIT. С такава закрепих Пасата на баща ми, който имаше същите симптоми и засега оттърва моргата. Отчаяна мярка, но и ситуацията е отчаяна. Редактирано 25 Декември, 2019 от inspektora Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1550 #5 Отговорено 25 Декември, 2019 (Редактирано) 200лв е труда за сваляне и после поставяне на ново. Имаш шлайф които е задължителен 30тина лв хубава гарнитура 80 лв не оригинална. А колко още гарнитури има. 50 лв за труд при положение че се сваля агренажа ,може ако ти я сложи Дядо Коледа тази гарнитура на главата. Редактирано 25 Декември, 2019 от CARPERA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове