Nedelcho1991 0 #1 Публикувано 23 Декември, 2019 Наскоро купихме сивик 8 2.2 140к.с Педалът на спирачките потъваше Спирачките работят Днес смених накладки и спирачна помпа Положението е 1 към 1 Като напомпа 2-3 пъти се оправя и след 10 секунди пак първото натискане е потъване Ако някои се е преборил с такъв проблем ако може да сподели опит Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 312 #2 Отговорено 23 Декември, 2019 С повече търпение ще успееш да я обезвъздушиш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nedelcho1991 0 #3 Отговорено 23 Декември, 2019 Обезвъздушавах няколко пъти Но разлика няма Пледи да сменя помпата пак обезвздушавах се е едно и също Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
benjamin4o 25 #4 Отговорено 23 Декември, 2019 минимум 4 рунда на всяко колело по 2-3пъти на рунд,ако не е достатъчно пробвай още няколко рунда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nedelcho1991 0 #5 Отговорено 23 Декември, 2019 Ще пробвам пак но доста обезвъздушавах 800мл течност налях даже я подмених Докато мъча Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 403 #6 Отговорено 24 Декември, 2019 ABS - модула? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nedelcho1991 0 #7 Отговорено 24 Декември, 2019 И аз в него се усъмних но идея как да го проверя АБС Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 403 #8 Отговорено 24 Декември, 2019 (Редактирано) Преди 1 час, Nedelcho1991 написа: И аз в него се усъмних но идея как да го проверя АБС С тези неща не бива да се импровизира. Аз бих отишъл в специализиран за спирачки сервиз. За Търговище не знам, за Варна - "Дом на накладките". Редактирано 24 Декември, 2019 от inspektora Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nedelcho1991 0 #9 Отговорено 24 Декември, 2019 Знам какво правя и не инпровизирам Затова търся мнение Все пак е пълно с такива коли тук и някои може да се е сблъсквал Не мисля че като отида в друг сервиз ще направят по различно от това което правя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 800 #10 Отговорено 24 Декември, 2019 Като преточваш течността излиза ли въздух? В каква последователност и как обезвъздушаваш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nedelcho1991 0 #11 Отговорено 24 Декември, 2019 Не не излиза въздух Задно дясно към предно дясно последно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 800 #12 Отговорено 24 Декември, 2019 А на загасен двигател потъва ли педала? Предполагам нямаш загуба на спирачна течност. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nedelcho1991 0 #13 Отговорено 24 Декември, 2019 Не няма теч. На загасен двигател си втвърдява педала веднага и няма грижи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 800 #14 Отговорено 25 Декември, 2019 Най-вероятно АБС модула се е нагълтал с въздух, но него май няма да можеш да го обезвъздушиш по стандартния начин, защото все пак трябва да го активираш, което става през компютъра, но ако ти се занимава можеш за последно да пробваш само от предно дясно да източиш към 200-300мл. да видиш дали няма да излезе някакъв въздух. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nedelcho1991 0 #15 Отговорено 25 Декември, 2019 Ще го мъча И през компютър не дава функция за абс да го обезвъздуша Закачам го с КТС на бош но няма функция Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове