crown_bg 446 #41 Отговорено 29 Март, 2020 Нещо, което направих преди повече от месец и половина някъде:Разбира се за мен стоковата музика не бе достатъчна, така както и на Акорда преди това.Отново минах през процедурата с изцяло ново озвучаване, като този път смених и плеъра (с Акорда бях с Нави и там не исках да пипам).Та какво смених и подобрих:Предните колони (във вратите и пищялките), буфер в багажника, което бе доста трудно предвид оскъдното място, а и исках да запазя обема.Изолация (шумо+вибро) във всички врати и А+Б колоните, но по-тънка от тази в Акорда, за да не добавям толкова тежест във вратите.Плеър + усилвател, всичко се намести зад централната конзола, доста компактно решение.Всички екстри като филтри и стабилизатори, качествени кабели и т.н., не са пестени.Ето 2-3 снимки на видното:Sent from my iPhone using Tapatalk 3 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #42 Отговорено 29 Март, 2020 Още нещо, което направих по същото време когато ъпгрейднах музиката, а именно незименните дневни светлини.Модела позволява да се монтират на място, на което биха стояли като стокови такива, а и аз търсех естетика с фунцкионалност, комприс не бих направил в този случай с нито едно от двете.На пръв поглед всичко излгеждаше фасулкса работа, с лека модификация, нооо...след демонтаж на декоративните капачки в бронята се оказа, че вътрешния отвор зад капачките е по-тесен заради ушите в които влизат щипките на капачките.И все пак беше изпълнимо, но с повече модификация, но без драстични мерки включващи брутални изрязвания.Дневните светлини са с функция "изпрати ме вкъщи", димират се при пускане на фарове, това бе функцията която търсех и много малко, и все пак никой не видях да го предлага в модели от среден клас.Крайния резултата се вижда на следните снимки:Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #43 Отговорено 1 Април, 2020 Още малко глезотии:Огледало Спуун:За жалост на Джаза е някакво куцо захващането, и ще се наложи да взема и сложа такова от Акорд 7 заедно с държача на стъклото, преди да правя тази интервенция.Крушки за фарове за мъгла беллоф:Ключ за дажнти с три размера на блиц, 3в1:Филтър купе, хибриден на блиц:Маслени филтри на куско и блиц:За съжаление тези неща нямат гаранция тук, тъй като са правени за вътрешния им пазар, а не за износ, но ми дадоха дума че при евентуален проблем (да не се стига до там), ще стигнем до консенсус.Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #44 Отговорено 2 Април, 2020 След доста чакане дойдоха и екстрите по шасито и окачването:Всичко е на ХардРейс, ползвах ги на Акорда и останах доволен от качеството, мисля че бяха Тайвански, ето и малко снимки:Биалетки, регулируеми:Подложки и тампони за амортисьорите:Предна стаб щанга на 28ммЗадна стаб щанга, забравих и диаметъра, но е мин 18ммСнимките на стаб шангите са в опаковките, просто не ми се отваряха още Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #45 Отговорено 4 Април, 2020 Покрай случващото се, се е наложило принудителното затваряне на единственият официален онлайн магазин за Айртон Сена артикули.Огромен фен съм му, някой от вас знаят това ..Нямах възможност кой знае какво да взема, а и доста неща бяха вече привършили, но все пак се добрах до следните артикули:Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #46 Отговорено 9 Април, 2020 Уикенда ще сваля зимните и кача летните.Междувременно, смених стоковите джанти с афтърмаркет (зимните), и ето как изглежда колата с тях: Ще поръчам и черни гайки.Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #47 Отговорено 20 Април, 2020 Онзи ден врътнах джантите с гумите и вто как изглежда Джаза с рях:Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #48 Отговорено 24 Април, 2020 Аа в бизнеспарка добри снимки са станали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #49 Отговорено 24 Април, 2020 Нали ...Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #50 Отговорено 26 Април, 2020 Ето и как излгежда вътрешното огледало за задно виждане:Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mkilla 974 #51 Отговорено 3 Май, 2020 (Редактирано) Може би най-якият Jazz който съм виждал до момента. Продължавай с темата и още снимки Редактирано 3 Май, 2020 от Mkilla 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #52 Отговорено 4 Май, 2020 Мерси колега, надявам се скоро да има още какво да споделя .Sent from my iPhone using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #53 Отговорено 27 Август, 2020 Вече 2-3м. откакто смених предна стаб щанга, биалетки, сложих задна стаб щанга и колата е доста стабилна в завои и изобщо при маневриране.Сложих Спуун rigid collars отпред, не знам дали има разлика все още, нямам идея как да тествам.Рециклирани спирачни апарати и с ОЕМ ремонтни комплекти.Сменени още един път спирачна течност и съединителна.АмсОйл 5/30 за лятото (зимното беше 0/20, пак ще бъде същото тази зима).Идеята е да спазя лято/зима 5/30-0/20.Смених спирачни маркучи с APP със стоманена оплетка, този на съединителя с Weds Sport стоманена оплетка.За съединителя нямам още впечатления, но за спирачките при рязко спиране се усеща по-бързото спиране.Сложих фолио на всички стъкла (един колега ми предложи Про-Тинт, на който продадох Акорда ), за сега съм доволен, драстично намали напичането на таблото и изобщо лятната жега в колата при директно напичане.Фолирах и халогените в жълто, не издържах и за мен визията се отвори още една идея - снимки по-късно.Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #54 Отговорено 27 Август, 2020 Ето две снимки на халогените:Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове