BOKLUK_CHOVEK 114 #1 Публикувано 26 Ноември, 2019 Здрасти! След поройните дъждове багажника на сивика ми 5ген хеч беше подгизнал. Не мога да определя от къде е теча. Всичко е мокро и не личи от къде е. Колата има сантиментална стойност, също така ми е служила дълги години безпроблемно и няма да я оставя да изгние заради някакъв теч. Имали ли сте подобен проблем и как го решихте? Мерси! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vespa 311 #2 Отговорено 26 Ноември, 2019 При мен се оказа уплътнението на заден стоп. Сложих му силикон и се оправи. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
626 410 #3 Отговорено 26 Ноември, 2019 Най добре влез в багажника, свали някоя кора, ходи на автомивка и някой приятел да ти полива през местата където може да пробие вода. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #4 Отговорено 27 Ноември, 2019 Обикновено тече от стоповете, но би могло да е и от друго място. Аз съм със 6-та хеч и освен от стпоповете, ми влизаше вода и от отдушниците, които се намират зад бронята, а корите ги скриват. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове