MartinSergiev 0 #1 Публикувано 20 Ноември, 2019 Здравейте имам проблем много ще съм благодарен ако някой помогне колата е сивик 6та ген д14а4 мотор.Та проблема е че колата ми не иска да запали спрях изгасих я когато да си тръгна и не иска да запали светка чека когато задържа на стартер иначе изгасва ... Сменявах бубина комутатор (чисто нов) и пак не иска.Няма ток на свещите .Бушоните съм ги гледал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #2 Отговорено 20 Ноември, 2019 Имобилайзера сигурен ли си, че не дава някъв проблем? Чипа на ключа с теб ли е? Да не е паднал? Как разбра, че няма ток към свещите? Бушоните за горивната помпа и за запалителната система как са? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MartinSergiev 0 #3 Отговорено 20 Ноември, 2019 Здравей ами чипа си е на ключа а ток разбрах че не идва като извадих един кабел и сложих свещ на главата и никакви признаци помпата си качва бензин а бушона на запалителната система не знам кой точно е имаше един изгорял смених го и пак същото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #4 Отговорено 20 Ноември, 2019 Стартера върти ли? Бушона се намира вътре под волана. Мисля, че има и такъв под капака. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MartinSergiev 0 #5 Отговорено 20 Ноември, 2019 Като върти всичко изглежда наред но не пали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #6 Отговорено 20 Ноември, 2019 Преди 2 часа, MartinSergiev написа: . Сменявах бубина комутатор (чисто нов) и пак не иска.Няма ток на свещите .Бушоните съм ги гледал Каква бубина и комутатор сложи че ми стана интересно.? Натисни краш бутона за всеки случай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MartinSergiev 0 #7 Отговорено 20 Ноември, 2019 (Редактирано) Същия модел като този който свалих сложих и бубината е същата като старата просто явно има нещо друго което испускам и краш бутона при жабката отвътре го натиснах Редактирано 20 Ноември, 2019 от MartinSergiev Добавяне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rakeem 766 #8 Отговорено 20 Ноември, 2019 Диагностика правил ли си, казваш, че ти свети чека? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #9 Отговорено 20 Ноември, 2019 Направи един клип да видим. Страдат и от клеморед (Губи се контакт когато отиваш към стартер) . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MartinSergiev 0 #10 Отговорено 20 Ноември, 2019 Диагностика не съм правил защото няма с какво да я задърпам в момента ...и окей утре ще направя един клип какво се случва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове