A4kakan 0 #1 Публикувано 9 Ноември, 2019 Става въпрос за смяна на съединителя.Неискам да ходя в Хонда Апостолов Бургас.Колата е 2.2дизел 140к./2008г.Моля ако може да ми препоръчате някои който се занимава с Хонди.Другия вариант е за Варна там съм чувал за двама единия Дидо Миямито до Метро другия пак е Дидо... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bizzito 474 #2 Отговорено 9 Ноември, 2019 Преди 3 часа, A4kakan написа: Става въпрос за смяна на съединителя.Неискам да ходя в Хонда Апостолов Бургас.Колата е 2.2дизел 140к./2008г.Моля ако може да ми препоръчате някои който се занимава с Хонди.Другия вариант е за Варна там съм чувал за двама единия Дидо Миямито до Метро другия пак е Дидо... Чак до Варна за един съединител да се ходи според мен няма смисъл. Не е нещо специално, че да изисква опит с Хонда. Мога да питам колеги от Бургас ако искаш за препоръка, но според мен ще намериш ако поразпиташ тук там. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
A4kakan 0 #3 Отговорено 10 Ноември, 2019 Доколкото разбрах е нужен инструмент за поставяне на притискателния диск а не всички майстори го имат.Ако може препоръчаите ми някой в Бургас който е сменял на такава кола съединителя а не да се учи на моята кола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1554 #4 Отговорено 10 Ноември, 2019 Off Topic Всеки, уважаващ себе си, автомонтьор ще ти свърши работа. На добрият майстор не му трябва специален Хонда инструмент. Той може и с дръжка от лопата да смени съединител. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legal 42 #5 Отговорено 12 Ноември, 2019 Каква е цената (ориентировъчно), при смяната на съединител и маховик? Колата е 2.2, 2006 г.Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksi 75 #6 Отговорено 12 Ноември, 2019 Около 250лв. (няма значение дали се сменя маховика или не, те са още само 5 болта) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legal 42 #7 Отговорено 13 Ноември, 2019 250 лв за съединител + маховик?Според мен, разбрахте въпроса, без маховик, а аз искам, като се отваря да се сменят и двете.Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
niksi 75 #8 Отговорено 13 Ноември, 2019 Да извинявам се, разбрах за работа колко вземат. Иначе цени много и различни: - маховика 900-1300лв. - комплекта съединител 300-600лв. В другите теми е писано доста по въпроса и кой от какво е доволен/недоволен. На мен цялата сума ми илезе около 1500 лв. (съединител, маховик и работа) 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Legal 42 #9 Отговорено 13 Ноември, 2019 Благодаря.Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inspektora 401 #10 Отговорено 30 Ноември, 2019 (Редактирано) Във Варна, под 300 лв. за труда, забрави! Ние живеем в най-скъпия град в България. Парадоксално обаче, заплатите далеч не са най-високите. Редактирано 30 Ноември, 2019 от inspektora Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Асен Пенев 0 #11 Отговорено 2 Декември, 2019 Добри Димитров в уличката срещу "Шел" Комлука вляво! Поддържа ми колата вече трета година, без забележкиSent from my MAR-LX1A using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове