A4kakan 0 #1 Публикувано 7 Ноември, 2019 (Редактирано) Здравейте.Имам следния проблем.Когато карам на първа предавка на пълен ляв или десен бавно в кръг се чува леко потракване чат чат от диферинцяла на прав участък е добре.Хонда црв 3 дизел Проблема с лекото претракване от диферинцяла чат чат е само при пълен ляв или десен например като карам на първа в кръг.На прав учстък си е ок.Един майстор от Варна който се занимава само с Хонда ми каза че е попадъл на такъв проблем и се оправяло със смяната на маслото с оригинално на Хонда.Моля за мнения.. Редактирано 7 Ноември, 2019 от Zlatozator Колега, другия път си науменувайте темата по-кратко и ясно. И се пише "диференциАл". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tanas4o_ 86 #2 Отговорено 7 Ноември, 2019 (Редактирано) Здравей, Смяната на маслото в диференциала според мен е задължителна. Маслото само оригинално, събира по спомен 1.2 литра. Ако няма резултат, то тогава се разтърси из форума за "полиране на дискове" в домашни условия. Скоро някой беше питал отново за това. Също и в оф-роуд форума има инфо по темата. Редактирано 7 Ноември, 2019 от tanas4o_ 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dynamix 0 #3 Отговорено 8 Ноември, 2019 99.9% проблема ще се реши след смяна масло диференциал. Интересното е, че при мен звука беше по-скоро стържещ, отколкото тракащ. Както е казал колегата над мен, смяната е задължителна и най-вероятно единствената интервенция, която ще ти се наложи да предприемеш за решаване на проблема, по-дибре не отлагай и не го мисли повече. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1540 #4 Отговорено 8 Ноември, 2019 (Редактирано) При някой от случаите шума изчезва при повторна смяна. Все пак при смяната не изтича цялото количество ,и когато не е сменяно никога ,новото бързо става на чорба.Особенно ако стария собственик е газил отзад в вода и е проникнало влага или вода през отдушника ,примерно е рибар и има лодка,маслото е станало на боза в дифта. Маслото е единственно това https://honda-solaray.bg/product/346/diferentsialna-technost-honda-dps-f-1l.html Редактирано 8 Ноември, 2019 от CARPERA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #5 Отговорено 8 Ноември, 2019 Тук цената е по-ниска и има безплатна доставка! http://namaleniavtochasti.com/honda/1615-originalno-maslo-dps-f-honda-maslo-diferencial-1l.html?search_query=DPS-F&results=2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове