Злати 2 #1 Публикувано 20 Октомври, 2019 Здравейте светна ми индикация на таблото изглежда като гума с удивителна (внимание) това мека гума ли може да означава или и друг проблем? Гумите изглеждат наред.Има ли възможност това да се изчисти? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Злати 2 #2 Отговорено 20 Октомври, 2019 Преди 1 час, Злати написа: Здравейте светна ми индикация на таблото изглежда като гума с удивителна (внимание) това мека гума ли може да означава или и друг проблем? Гумите изглеждат наред.Има ли възможност това да се изчисти? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Злати 2 #3 Отговорено 20 Октомври, 2019 Това е индикацията.Реших че може да съм сгрешил в преценката си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #4 Отговорено 20 Октомври, 2019 Може. Влизаш в менюто и от там, но трябва да си на ръчна спирачка. Преди това, изравни налягането на гумите. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Злати 2 #5 Отговорено 20 Октомври, 2019 Бихте ли ми обяснили как да вляза в менюто тъй като шофирам авто мобила от скоро и не съм съвсем на ясно,ако не ви затруднявам? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #6 Отговорено 20 Октомври, 2019 Не ми се пише,затова си увеличи тази снимка и прочети как става: 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Злати 2 #7 Отговорено 21 Октомври, 2019 Добре Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sredez403 39 #8 Отговорено 21 Октомври, 2019 Преди 4 часа, Злати написа: Добре Благодаря! Ако не се оправиш пиши ще ти покажа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DMZ 125 #9 Отговорено 22 Октомври, 2019 Според мен има 3 възвожности за появата на тази индикация: 1. Налягането в някоя от гумите не е в допустимите норми; 2. Някой от TPMS сензорите е дефектирал и трябва да се смени; 3. Сложил си зимните гуми на други джанти, които са без TPMS сензори и малко след това ти е светнала индикацията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sredez403 39 #10 Отговорено 22 Октомври, 2019 (Редактирано) преди 11 минути, DMZ написа: Според мен има 3 възвожности за появата на тази индикация: 1. Налягането в някоя от гумите не е в допустимите норми; 2. Някой от TPMS сензорите е дефектирал и трябва да се смени; 3. Сложил си зимните гуми на други джанти, които са без TPMS сензори и малко след това ти е светнала индикацията. В джантите няма TPMS сензори.Често се случва при смяна на гумите нищо особенно не е . Редактирано 22 Октомври, 2019 от sredez403 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DMZ 125 #11 Отговорено 22 Октомври, 2019 При американските версии ги има и затова помислих, че неговата е такава Не погледнах качените снимки, грешката е моя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Злати 2 #12 Отговорено 23 Октомври, 2019 Благодаря за отзивите! Успях да изчистя грешката.Не бях проверявал гумите.Ще покарам и ще видим.Индикацията ми светна по време на път.Не зная обаче в какви граници започва да дава грешка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове