inzomnya 2 #1 Публикувано 18 Октомври, 2019 (Редактирано) Здравейте колеги. Карам Акорд 8-ма генерация, 2011 г. Счупи ми се стъклото на халогена за мъгла, от камъче явно. Дайте някакви идеи има ли го като консуматив или да търся цял халоген? Извинявам се, но темата е изчерпана. Редактирано 18 Октомври, 2019 от inzomnya Темата е изчерпана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hrisimow 26 #2 Отговорено 18 Октомври, 2019 ето нещо съвсем скорошно: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Angelov_88 33 #3 Отговорено 18 Октомври, 2019 Колега, Внимавай че са различни преди и след 2011, мисля че зависи дали колата ти е преди или след фейлип. Моята е 2008 и при мен е ясйно койе е. Виж последния пост в темата ми. Другия вариянт е да смениш само стъклото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JunkieXL 25 #4 Отговорено 22 Октомври, 2019 Колеги днес и аз спуках стъклото на халогена. Само има черта на него. Няма дупка. Кажете от къде да поръчам стъкло и може ли да се сменя. Акорда е 2009 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове