jorkata dinev 5 #1 Публикувано 7 Октомври, 2019 Здравейте, Интересува ме лесно ли се сваля средния панел. Изгоряла ми е крушката на степените на парното. За ЦРВ-то има едни болтове, които се развиват и после всичко е на щипки. При HR-V то как стоят нещата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 122 #2 Отговорено 7 Октомври, 2019 Не е трудно колега.Светло сивата конзола е на щипки започни от долната част. Добре е да разкачиш буксите на аварийните, нагреват еля на задното стъкло и климатика. Конзолата с врътките за парното се държеше на четири болта в краищата. От там нататък се държи само на едно жило, което не си играх да откачам ,като я бутнеш от лявата страна навътре се открива достъп до крушките. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
monkos 20 #3 Отговорено 7 Октомври, 2019 (Редактирано) Абе баш за врътките на парното хич не е лесно ... Днес цял ден се мъчих - дърпах го, бутах го, не ще ... Ако го бутнеш от дясно(към жабката, ако си с ляв волан), влиза навътре но, не достатъчно за да откачиш буксата, която отговаря за силата на духане. Повече от това не излиза, а като го бутнеш вътре пак няма достъп до буксите. п.п. Някой ако може да го обясни по-подробно или ако има клипче ще бъда много благодарен. На мен ми свети само на врътката за температурата(червената скала). Редактирано 7 Октомври, 2019 от monkos Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emulsia 58 #4 Отговорено 7 Октомври, 2019 някой по пресен да обясни,аз съм ги сменял преди две години и нямам спомен да помогнем на колегата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pet71 122 #5 Отговорено 7 Октомври, 2019 Буксите са само две. Между първа и втора и между втора и трета врътка. С къса права отвертка се получава . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jorkata8109 0 #6 Отговорено 13 Октомври, 2019 Благодаря, колеги! Остане ли ми време ще видя какво мога да направя, след това ще пиша! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gitzev 15 #7 Отговорено 18 Декември, 2019 Това сътворих. Две крушки са. Успях да сменя изгорялата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gitzev 15 #8 Отговорено 18 Декември, 2019 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gitzev 15 #9 Отговорено 18 Декември, 2019 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gitzev 15 #10 Отговорено 22 Януари, 2020 Това е крайния резултат. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове